Magazin > VIP
52 ogledov

Poglejte, kako se Charlene zabava z drugim

Charlene knez Albert Reuters
Monaško princeso Charlene so zalotili, kako svojo pozornost namenja drugemu moškemu in ne svojemu soprogu, monaškemu knezu Albertu.

Mrke princese Charlene nismo vajeni nasmejane, pa vendar je prav takšna na ekskluzivnih fotografijah, ki jih je objavila nemška revija Bunte. To sicer ne bi bilo nič spornega, če 35-letna princesa na fotografijah ne bi poljubljala moškega, ki ni njen mož, knez Albert.

Še več - široko nasmejana Charlene naj bi se na  karibskem otoku St. Barth zabavala v družbi več moških, z enim od njih se je še posebej dobro ujela, saj je gospod poleg poljuba od nje dobil tudi objem.

Iz krogov blizu Charlene prihaja razlaga za fotografije. Charlene naj bi se udeležila maše, nato naj bi darovala opremo za reševanje iz vode, vredno 1350 evrov, pozneje pa naj bi se udeležila večerje z anglikanskih duhovnikom Charliejem Verom, njegovo ženo Mandie in še nekateri člani cerkvene skupnosti.

Čeprav Charlene morda z moškim na fotografijah nima nič, bo njeno obnašanje bržkone razjezilo monaški dvor in zanetilo škandal. Predvsem pa bo zanetilo nove govorice, da Charlene z Albertom res ni srečna, saj se na dogodkih, ki se jih udeleži z njim, vedno drži kislo in mrko, kot na zgornji fotografiji.

Komentarjev 5
  • maresem 18:36 21.februar 2014.

    Zblojenec.

  • kapibara 17:55 21.februar 2014.

    Končno nekaj veselja, v tem njenem blef zakonu...

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 16:54 21.februar 2014.

    Še prej bi pa ona tebe scat peljala, ti rokohitrc!