Magazin > VIP
10511 ogledov

Poglejte, kam je Golob odpeljal Tino in kakšen čut za modo ima premier

Tina Gaber Instagram
Sledilci niso skrivali navdušenja.

tina gaber | Avtor: Facebook Facebook
Spremljevalka našega predsednika vlade, Tina Gaber, je na družbenih omrežjih delila utrinek s skupnega izleta s premierjem Robertom Golobom. Par je obiskal Goriški grad, ki je bil zgrajen v XI. stoletju na hribu, s prelepim razgledom na mesto, po katerem je dobil grad ime.

V njem je sedež Muzeja goriškega srednjega veka, v katerem je shranjena zbirka kopij hladnega orožja (1271 - 1500) in vojnih strojev za obleganje mest. V grajskih prostorih je tudi soba srednjeveške glasbe in bogata didaktična dvorana, piše stran gotravel.si.

Tina je s posnetkov navdušila sledilce, ki so takoj opazili, da ne spadata le med najbolj znane pare Slovenije, ampak tudi najbolj privlačne. Pod fotografijo pa se najde tudi kakšen hudomušen komentar. Nekdo jima je svetoval, da bi morala Tina vedno stati stopničko nižje od Goloba ali pa se odpovedati petkam. Sicer pa sta nas oba navdušila z modnim izborom, še zlasti Golob, ki je v tej črnorjavi kombinaciji videti zelo mladostno.

Tina pa je presenetila še z eno objavo. Pokazala je božično voščilnico iz Bele hiše, s katero sta svetovnim voditeljem poleg Joeja in Jill Biden lepe lepe praznike zaželela tudi njuna ljubljenčka, mačka Willow in pes Commander.

Komentarjev 10
  • aleks1201 11:44 16.januar 2024.

    Roza superge pa je za čas slikanja spravil "kolega' v vrečko.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 10:32 16.januar 2024.

    Taubi in cash pička se na ogled postavita, kaj pa zdej??

  • Soljatar 10:31 16.januar 2024.

    60 let star moški z belimi supergami in plašč??...hahah, prava bosanska moda...se vidi da ga čefurka brez okusa in stila, Tina Gaber komandira...