Magazin > VIP
46598 ogledov

Poglejte, koga poljublja nova Poptevejeva novinarka

kaya solo Instagram
To je resnica o njunem odnosu.

Zvezda kanala Joongla, Ian, ki ima svojo tračarsko oddajo Dolg jezik, je pokomentiral tudi ljubezenske novice pri vplivnici Kayi Solo, ki se je pred kratkim pridružila ekipi Pop Ina. Zmagovalka Joonglaa Star se je pred kratkim razšla s fantom Žanom, po Ianovih besedah pa je samski tudi znani YouTuber Jure Tršan.

"Si predstavljate, da bi bila Jure in Kaya skupaj? Da bi se našla po vseh teh ljubezenskih razočaranjih? Ne bom rekel, da karkoli vem ali namigujem ..." je razmišljal Ian in objavil romantični posnetek (zgoraj), na katerem si dajeta Kaya in Jure poljub.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joonglaa (@joonglaa)

"Z Juretom sva prijatelja že dve leti, poznava se že dlje. Leto nazaj sva odprla svoj Kraljevski podcast, ki ga ustvarjava vsak teden. Prestala sva skozi ljubezenske in življenjske težave … nihče me ne pozna tako dobro kot on. Ugotovila sva, da se je v tem času nekaj razvilo … in danes sva tu - prijatelja, ampak zelo zelo zaljubljena," je Kaya povedala za Žurnal24.

Javnost je Kayino zasebno življenje zanimalo že prej, saj je že nekaj let uspešna YouTuberka, ko se je priključila ekipi Joonglaa, sedaj pa še POP TV, pa je zanimanje zanjo še večje. Veliko se je govorilo o njeni zvezi z zvezdo šova Ljubezen po domače, Tomažem Bizjakom, in tudi o njunem razhodu ...

"Vem, da se javnosti zdi, da skačem iz razmerja v razmerje, mnenja se krešejo in vsak, ki ima minutko časa, mi je že podal lekcijo o mojem ljubezenskem življenju. A sama bi rekla le to: kdo so ljudje, da bi morala zaradi njih skrivati partnerje, svojo ljubezen in svojo srečo? Nisem ljubezenski guru, nisem nekdo, h komer se zatečeš po odgovore o življenju. Sem le navadna 24-letnica, ki živi svoje resnično življenje in rada objavlja na svojih socialnih profilih. Nič ni premišljeno. Skrivala sem svoja pretekla razmerja, kar me je bolelo. Kritike so bile še vedno tu. Sedaj ne bom ničesar skrivala - kritike so enake. Zato, kaj je bolje za mojo srečo? Pokazati, da imam nekoga resnično rada, ali v javnosti skrivati in paziti na vsak svoj korak? Preverjeno, ker sem šla v času svojega ustvarjanja že čez 5 razmerij (kar ni nič takšnega, je le (ne)popolno življenje), preizkusila vse tehnike prikazovanja razmerja in vselej ostala sama in razočarana. Zakaj se ne bi zabavala?" še razmišlja Kaya. 
 

Komentarjev 4
  • Naklonsky 13:01 29.september 2022.

    Povzeto po STA?

  • Ender3 23:17 23.september 2022.

    Kaj se štalo POPtv ne da zapret ali vsaj bojkotirat.

  • bljitva 12:39 23.september 2022.

    zakaj je to novica??....a ste šli vsi direkt v kurac al kva??...