Magazin > VIP
32 ogledov

"Pogovarjala sem se s Snipesom"

Žana Povše Žurnal24 main
Žana pravi, da ni nasedla potegavščini in da so ji res ponudili vlogo v dveh hollywoodskih filmih.

Pevka Žana Povše naj bi nasedla ponudbi za igranje v dveh hollywoodskih filmih, poroča spletni portal pozareport. Šlo naj bi za potegavščino preko spletnega omrežja Facebook. Z Žano je kontaktirala oseba, ki se ji je predstavila kot igralec Wesley Snipes, ki mimogrede že lep čas sedi v zaporu, slednji pa je z njo stopil v stik na podlagi priporočila igralca in producenta Raula Julia-Levyja.

Oba sta ji preko spleta ponudila dve filmski vlogi, in sicer v filmu Havana Heat, kjer bi v Kolumbiji igrala z Jeanom-Claudom Van Dammom in Samuelom L. Jacksonom, ter igro v filmu The Chronicles of the Mayan Tunnel, v katerem bi bil njen soigralec Tom Cruise. Svoj dogovor za snemanje filma je razkrila urednici revije Obrazi, v reviji pa so prejšnji teden njeno zgodbo objavili v obliki intervjuja.

"Vse je res"
Pri Žani smo preverili, kaj drži in kaj ne. Pevka pravi, da je vse res. "Ja, res je. Z njima sem se pogovarjala. Pa ne samo z njima. Dogovori trajajo že skoraj pol leta," pravi in dodaja, da se je morala posneti in jim poslati posnetek, kjer igra vlogo, ki so ji jo določili v scenariju.

In kaj pravi na govorice, da je nasedla potegavščini? "G. Požar je na svoj blog napisal članek, ki je popolna laž, sam si je izmislil vse laži, tudi Sanja ni povedala tega, kar je on napisal, tako da bi lahko zaradi svojih laži še drago plačal … Jaz sem dobila scenarij in uradno potrdilo, da sem sprejeta za vlogo. In tudi druge dokaze, ki bi jih lahko uporabila sebi v prid, vendar jih ne bom. Za to sem se sama odločila. Je pa res, da je to tako velika stvar, da večina ne verjame, da je možna."

Obrazi Žani povzročili težave
Pred nekaj dnevi, točneje 24. februarja, je Žana na svojem spletnem profilu na Facebooku objavila, da se zahvaljuje za čestitke, obenem pa razkrila, da je imela težave z revijo Obrazi. Zapisala je naslednje: "Hvala, a ker so Obrazi tako sposobna revija, so mi naredili velik problem ... Rešujem ga, ampak ne verjamem, da je rešljiv! Tako da ... počakaj s čestitkami."

Povedala nam je, da ji težav ni uspelo rešiti. "Zaradi Obrazov sem imela težave, ker niso objavili takšnega članka, kot so bili dogovorjeni s producenti. Producenti so mi postavili ultimat, da dobim vlogo, če tožim Obraze. Seveda sem rekla, da tega ne bom naredila in se s tem odpovedala vlogi. To so slabi ljudje, arogantni in preveč ponosni sami nase. Ker sem v zadnjem tednu videla, kako stresno je lahko takšno življenje, sem rekla, da raje ne vlečem svoje družine v vse to. Sicer čakam še na eno vlogo, ampak s temi ljudmi ne mislim delati."

Žana je razložila, da je producente zmotilo, ker Obrazi niso uporabili dogovorjenih fotografij in naslovov. "Po eni strani razumem, zakaj so bili jezni. Na naslovnici sem bila namreč samo jaz. Drugega ne bi rada razkrila, ker mi je sicer revija všeč, vendar so se njim pač zamerili. Kar sploh ni težko, ker so zelo zahtevni in je z njimi treba delati zelo previdno."

Konec januarja je pevka na svojem profilu objavila, da se z družino seli na Majorko. Takrat še ni želela razkriti podrobnosti, temveč je povedala le, da se tja seli zaradi posla. "V Španijo odhajamo čez dober mesec in pol. To še vedno velja. Tja grem pet, to bo naporno delo, vendar bomo imeli tudi pol leta lepega dopusta. Vsaj moja družina."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.