Magazin > VIP
33 ogledov

Pogrešajo polbrata Leonarda DiCapria

Leonardo DiCaprio FameFlynet
Adam Farrar je pred enim mesecem izginil.

Leonardo DiCaprio se boji za Adama Farrarja, sina očetove žene, ki ga ljubi kot pravega brata. Adam je bil pred enim mesecem izpuščen iz zapora, kjer je zaradi kraje in kršenja pogojne kazni sedel tri tedne.  Od takrat ga pogrešajo. "Ne vem, kje je. Dva dni je preživel pri meni, nato je izginil. Poskušal sem ga poklicati, a njegova telefonska številka ni več delujoča. Niti njegov oče ne ve, kje je,“ je povedal bližnji sorodnik.

Srečno otroštvo, nato težave

Leo in Adam, ki se je prav tako preizkusil kot igralec, sta skupaj odraščala. Ko je bil Leonardo star eno leto, so se njegovi starši razšli. Njegov oče George DiCaprio se je poročil s Peggy Farrar, ki je v zakon pripeljala Adama.

42-letnik pa je v nasprotju z Leom v zadnjih letih zabredel v velike težave. Kot je razvidno iz sodnih dokumentov, je bil v zadnjih treh letih kar nekajkrat na sodišču, med drugim zaradi posedovanja drog, tatvine, vožnje brez dovoljenja in napada na fotografa. Leta 2010 je bil celo osumljen poskusa umora svojega tedanjega dekleta. "V velikih skrbeh smo. Leo upa, da se bo njegov brat končno vzel v roke,“ je povedal Adamov sorodnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.