Magazin > VIP
1791 ogledov

Pogrešan več dni: Igralec Julian Sands šel na pohod, s katerega se ni vrnil

julian sands Profimedia
Juliana Sandsa pogrešajo od 13. januarja.

Igralec Julian Sands, znan tudi iz filmske uspešnice Oceanovih 13, se je 13. januarja odpravil na pohod na goro Mount Baldy. 65-letnik od takrat velja za pogrešanega. Policija je prijavo o pogrešanem pohodniku prejela ob 19.30 istega dne, iskalna akcija je stekla takoj. "Zaradi slabega vremena pa so v soboto prekinili iskanje. Helikopterje in drone bomo aktivirali takoj, ko bo vreme to dopustilo," je povedal predstavnik policije.

julian sands | Avtor: Profimedia Profimedia
 

Na istem območju sicer od ponedeljka iščejo še enega moškega. Tamkajšnja policija je že pred tema dvema izginotjema pohodnikom zaradi slabega vremena izdala opozorilo. "V zadnjih štirih tednih smo se odzvali na 14 iskalnih misij na Mount Baldyju in okolici," so sporočili na Facebooku in razkrili, da dva pohodnika izleta nista preživela. "Sneg se je spremenil v led in postal izjemno nevaren," še pravijo oblasti.

julian sands | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.