Magazin > VIP
13231 ogledov

Tadej Pogačar: Njegova 10-letna sestrična je pogrešana

Julija Pogačar Peter Pogačar findjulija.com
Že nekaj mesecev je pogrešana desetletnica iz Radomelj, ki ima svetovno znanega bratranca.

julija pogačar | Avtor: Instagram Instagram
Lani novembra sta izginili desetletna Julija Pogačar in njena mama - 52-letna Melisa Smrekar (prej Nataša Brumen). Policija ju še vedno išče.

Danes je na njuno izginotje opozoril naš kolesarski as Tadej Pogačar, ki je Julijin bratranec. Svoje sledilce je prosil za pomoč in jih usmeril na spletno stran, ki jo je objavil dekličin oče, Tadejev stric, Peter Pogačar.

Julija je visoka okoli 150 cm, ima srednje dolge, temno rjave lase. Melisa je visoka okoli 170 cm in suhe postave, ima črne, do ramen segajoče lase. Pogrešani so nazadnje opazili na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija njunega dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij.

 

Komentarjev 2
  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 12:14 01.julij 2022.

    Čimpreje se vrnite domov. Nič več ni tako kot je bilo...za vaju in za vse nas. Vse kar vaju je strašilo, je bilo res. Po izpovedi očeta in partnerja na televiziji lahko samo potrfim...da so bile stiske upravičene. A minili ...prikaži več so težki časi. Oblaki več ne hodijo za soncem, mi svobodni in zdravi zremo v prihodnost. Še zadnje stiske in krivice bodo ozdravljene. Nikoli bolj kot zdaj si nas svet želi skupej, srečne in ustvarjalne za skupno dobro.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 17:55 30.junij 2022.

    Kaj pa kurac mene brigajo njihove družinske pizdarije, itak prihajajo iz najbolj pripadne občine RKC-ju in ni hudič, da bo un gimnastičar na križu vse rešu!!