Magazin > VIP
13 ogledov

Pojoči Lewis

Žurnal24 main
Dirkanje ni dovolj. Vsaj ne za Lewisa Hamiltona, ki se želi preizkusiti v glasbenih vodah, kjer je doma njegovo dekle Nicole Scherzinger.

Pevka Pussycat Dolls Nicole Scherzinger in vodilni v prvenstvu formula 1 Lewis Hamilton sta par vse od podelitve MTV-jevih nagrad v Nemčiji lani. Lewis upa, da mu bo Nicole lahko pomagala izpolniti njegove skrite glasbene ambicije. "Ljubim glasbo. Upam, da se bom nekoč lahko ukvarjal z njo," je dejal Lewis. Dirkač priznava, da ni ravno nadarjen, vendar pa do glasbe čuti posebno strast. "Če ne bi bil dirkač, bi poskušal početi nekaj, kar bi me nekam pripeljalo."

Zvezda formule 1 ne izključuje možnosti dueta z Nicole ali sodelovanja z njeno skupino. Pevka je že razkrila, da je par začel skupaj pripravljati gradivo. "Napisal mi je pesem in jo odigral na kitaro," je javnosti zaupala Nicole. Po njegovih besedah gre za zelo osebno, čustveno pesem, s katero se bodo ljudje lahko povezali.

Lewis se zadnje čase precej posveča vadbi igranja kitare, za kar je že prejel pohvale. "Igram vsega po malem, Boba Dylana, Lennyja Kravitza, Jimija Hendrixa. Pojem več, kot sem včasih. Dejali so mi, da imam kar dober glas."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.