Magazin > VIP
326 ogledov

Pokazal ji je posnetek seksa z ljubico

An%C4%91a Mari%C4%87 Žurnal24 main
Anđa Marić se je razgovorila o ločitvi s Primožem Dolničarjem, ki jo je varal z njenimi prijateljicami. Poleg tega ji je pokazal posnetek seksa z ljubico.

Anđa Marić se je v hrvaški pogovorni oddaji razgovorila o ločitvi s Primožem Dolničarjem, ki jo je varal z njeno nekdanjo najboljšo prijateljico Nino Mlačnik. Ta je, medtem ko je bil Primož še poročen z Anđo, z njim tudi zanosila.

Hrvaška pevka je povedala, da je bil glavni povod za ločitev sin, saj ni hotela, da bi se sedemletni Gašper učil vzorcev obnašanja do žensk od očeta. Poleg tega je razkrila, da ji je bivši soprog celo pokazal posnetke seksa z ljubico, da bi ji dokazal, da jo je res prevaral. Čeprav ji je, preden je njegovo varanje prišlo na plan, govoril, da bi si raje odrezal spolovilo, kot jo prevaral z drugo žensko. To je bil zanjo očiten znak, da ji ni zvest. Ko je ugotovila, da jo vara, ji je bilo najhuje to, da je ljubico pripeljal v njuno zakonsko posteljo in tam spal z njo.

Tudi dejstvo, da jo je varal z njeno nekdanjo prijateljico, jo je popolnoma šokiralo. Pa je ni varal le z Nino, ampak še z nekaterimi drugimi prijateljicami. Za dve ali tri je izvedela kasneje, saj se je z njimi družila. Ena izmed njih ji je celo priznala, da je splavila, ker je imela raje njo kot Primoža. Anđa je priznala, da v zakonu že dlje časa ni bilo ljubezni. Problemi med njima so se začeli nedolgo zatem, ko sta se poročila, je izjavila. Primož jo je tudi psihično trpinčil, a se je ves čas slepila, da se bo njun odnos popravil, poroča hrvaški medij 24sata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.