Magazin > VIP
33 ogledov

Pokleknil je kar dvakrat

Savina Atai Facebook
Savinin Grk je pokleknil, a bo poroka morala še malce počakati.

"Ta zadeva je aktualna že nekaj časa, zgodila se je dvakrat. Ko bodo še kakšne novice, bom pa pravočasno povedala. Prstan mi je dal ob dveh priložnostih, tudi pred Zevsom, tako da je to res potrdil," je o svoji zaroki, ki se je zgodila že poleti, povedala Savina Atai. O romantičnih podrobnostih komentatorka resničnostnega šova Gostilna išče šefa ni želela govoriti, povedala pa je, da je zanjo najbolj romantično to, da jo njen dragi podpira v vseh pogledih: "Vse je romantično, najbolj romantično pa se mi zdi to, kar se nekomu drugemu morda ne zdi, da je res absorbiral moj način življenja in si s tem pozdravil hudo luskavico, da me totalno podpira pri mojem delu in sodeluje v mojih akcijah. Res sva se zaobljubila drug drugemu, a sva si to leto dala čas, da izvedem vse svoje projekte, ki si jih želim, in to se mi zdi z njegove strani zelo romantično. V Grčiji poroke niso hec, in ko se bo Giorgos poročil, bo tam vsa Kreta, tako da je fino, da sva zaobljubljena drug drugemu, a se vseeno lahko osredotočim na S.U.P.R akcijo, ki se ji je priključilo že 20 tisoč Slovenk, kar mi trenutno zavzame ves urnik in niti slučajno nimam časa razmišljati o poroki."

Svojo srečo je Savina objavila na Facebooku, na njeni zaročni fotografiji pa pozira tudi kokoška, ki je zaročenca v Grčiji razveseljevala vsako jutro: "Giorgos ima vilo na svoji farmi in to je kokoška, ki nama vsako jutro pred spalnico prinese tri jajca, je čisto udomačena in kot kakšen kuža caplja za nama. Za tem ni nobene zgodbe, kokoška je enostavno želela biti na sliki (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.