Magazin > VIP
23 ogledov

'Pokliči, pa se zmeniva'

Nick je svoji ženi podaril tri kužke, a ne brezplačne veterinarke. (Foto: Flynet Žurnal24 main
Igralec Nick Cannon, zadnje leto znan kot mož Mariah Carey, se je odločil za nenavaden način reševanja nesporazumov z blogerji, ki ga na spletu obrekujejo. Ponudil je svojo telefonsko številko tistemu, ki si upa soočiti z njim.

Blogerji so na spletu objavili številne "neresnice" o Nicku Cannonu, mladem možu pevke Mariah Carey. Med drugim so se blogerji razpisali o tem, da naj bi Cannon bankrotiral, ker naj bi zaročni prstan za Mariah stal celo premoženje. Neresnice so Nicka zelo prizadele in odločil se je, da bo z avtorji blogov opravil drugače. Pozval jih je k odprtemu dialogu. "Vsem, ki imate kaj za povedati, ponujam telefonsko številko in vas izzivam, da me pokličete in bomo soočili mnenja."

Na YouTubu je celo objavil video, v katerem je pojasnil, da je spoštovanje zanj zelo pomembno. "Ko prestopite to mejo, ki določa moj osebni prostor, vam ponudim soočenje na štiri oči. Vse, kar imate povedati, mi lahko poveste naravnost v obraz," je povedal Cannon in dodal: "Torej, če res mislite to, kar ste zapisali, če imate toliko proti meni, pa dajmo to skupaj rešiti." Revija Femalefirst, ki je vest objavila, telefonske številke ni zapisala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.