Magazin > VIP
85 ogledov

Pokopali igralca Paula Walkerja

Paul Walker EPA
Včeraj, dva tedna potem ko je tragično umrl v prometni nesreči, so svojci in prijatelji igralca Paula Walkerja pospremili k zadnjemu počitku.

Intimen pogreb v krogu družine in prijateljev se je odvijal včeraj na pokopališču Forest Lawn Memorial Park v Hollywoodskih gričih. Obred je trajal zgolj 45 min, njegovi najbližji pa so si zaželeli, da bi bilo slovo karseda zasebno. A tudi oboževalci bodo prišli na svoj račun in se bodo lahko čez nekaj dni tudi sami poslovili od igralca, ki je pred dvema tednoma umrl star 40 let, poročajo tuji mediji. 

Časnik Daily Mirror piše, da so prisotni sedeli pod zelenim platnom, ki jih je ščitil pred močnim soncem, pred seboj pa so ves imeli veliko fotografijo pokojnega igralca. Ko smo že poročali, so Walkerja upepelili, po koncu obreda pa so žaro pokopali.

Kasneje so se žalujoči družini pridružili tudi Walkerjevi soigralci iz franšiže Hitri in drzni, ki so poslušali govor njegovega očeta, ki je v spomin na svojega sina po koncu obreda povedal nekaj besed. Med zvezdniki, ki so se udeležili pogreba, so bili Tyrese Gibson, Ludacris in Michelle Rodriguez, pevec Ben Harper pa je za Paula zapel še zadnjo pesem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.