Magazin > VIP
117 ogledov

Poleg žene še kakšne tri

Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič Saša Despot
Bojan Emeršič o fatalnosti svoje žene Viktorije Bencik Emeršič.

Igralka Viktorija Bencik Emeršič, ki se je prejšnji teden potegovala za laskavi naslov Femme fatale 2013, nad porazom ni prav nič razočarana: "Ne, sploh ne. Če se mene vpraša, bi morale biti na odru vse slovenske ženske, če se omejimo le na Slovenijo, saj vsaka v sebi skriva nekaj magičnega, kar je očem na prvi pogled skrito. To je zame fatalnost. Počaščena sem in še več bi nas moralo biti tukaj."

O fatalnosti svoje žene pa je spregovoril tudi igralec Bojan Emeršič. "To je zelo težko opisovati, vsekakor je fatalnost zelo subjektivna in izhaja iz osebnega okusa in osebne želje po tem, kaj si želiš in kaj ti je všeč. Meni je Viktorija vsekakor najbolj fatalna … no dobro, kakšne tri še so … šalim se. Razočaran bi bil, če ne bi bila moja, če bi moral biti tu s katero drugo," pravi Bojan.

In kaj fatalnega sta zakonca imela v načrtu po koncu prireditve, za štirimi stenami? "Bova kaj fatalnega počela (smeh)," je bil skrivnosten Emeršič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.