Magazin > VIP
127 ogledov

Polfinalisti na Primorskem

Piranski župan Peter Bossman v družbi polfinalistov Mister Slovenije 2011.
1/16
Žurnal24 main
Polfinalisti za mistra Slovenije 2011 so se s slavnimi Slovenkami tokrat srečali na slovenski Obali, kjer je z njimi nazdravil tudi piranski župan Peter Bossman.

Projekt Mister Slovenije 2011 je v polnem teku in srečanja polfinalistov ter znanih Slovenk se kar vrstijo. Nazadnje so se srečali na slovenski Obali. Postavni mladeniči z vseh koncev Slovenije so se skupaj z nekaterimi estradnicami najprej odpravili proti Izoli, kjer so fantom v vlogi članic žirije delale družbo Neža Marolt, lepa soseda 2006 in televizijska voditeljica, Jasmina Novak, organizatorka projekta Miss Slovenije za Miss Italije v svetu, Anamarija Avbelj, miss universe 2008, Marjanca Scheicher, pisateljica in novinarka, ter Katarina Benček, voditeljica na Pink SI.

Dobro razpoložena družba se je v tamkajšnjem pristanišču vkrcala na barko in sledila je nekajurna panoramska vožnja po slovenski Obali. V Piranu je za presenečenje dneva poskrbel tamkajšnji župan Peter Bossman, ki je z veseljem nazdravil z njimi s kozarcem rdečega vina.

Projekt Mister Slovenije 2011 je sicer pred prvo prelomnico. Točke estradnic, ki so gostovale na različnih srečanjih, so seštete in spletni glasovi publike znani. Zdaj morajo svoje povedati le še člani organizacije Mister Slovenije. Deset finalistov, ki so si prislužili vstopnico za finalni nastop, bo premierno predstavljenih jutri v  ljubljanskem BTC Cityju, kjer se bo še zadnjič pred odhodom na svetovno lepotno tekmovanje Mister Universe Model v Dominikansko republiko predstavil tudi Bojan Ilijanič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.