Magazin > VIP
40 ogledov

Policija in socialna pri Kardashianovih

Kylie Kendall Jenner FameFlynet
Prejšnji teden sta policija in socialna služba prejeli klic, da sta najmlajši hčerki Kris Jenner, ki je tudi mama slavnih Kardashianovih sester, v veliki nevarnosti.

V petek sta se na domu Jennerjevih in Kardashianovih oglasili policija in socialna služba, saj sta prejeli anonimni klic, da sta 15-letna Kylie in 16-letna Kendall v nevarnosti. "Več policistov in socialnih delavcev se je nenapovedano oglasilo na njihovem domu, saj so želeli preveriti informacijo, da sta najmlajši hčerki v stiski," je za spletni portal RadarOnline.com povedal vir in dodal: "Socialni delavci so se srečali z dekletoma, se pogovorili z vsako posebej in zaključili, da je z njima vse v redu."

Je pa preiskava na domu močno razburila mamo Kris in očeta Brucea, ki sta prepričana, da jih je anonimni klicatelj želel z lažno prijavo potegniti za nos. "Zelo sta bila razburjena, ko sta slišala, da je nekdo rekel, da sta njuni hčerki v nevarnosti, saj to ni res. Tudi s policijo in socialnimi delavci sta takoj našla skupni jezik, saj nimata ničesar skrivati," je povedal vir blizu družine.

Sicer pa starejša Kendall ni prav nedolžna, saj so jo že večkrat ujeli, kako je med vožnjo za volanom pisala SMS-sporočila in se zabavala s svojo sestro, ki je sedela na sopotnikovem sedežu. Priče pravijo, da je ogrožala sebe in druge, njeni starši pa očitno ne ukrepajo, saj se je to ponovilo že večkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.