Magazin > VIP
29 ogledov

Policija: Whitney je bila pod vodo

Whitney Houston
1/7
Fame Flynet
Viri iz družine preminule pevke so razkrili ugotovitve preiskovalcev, da zvezdnica ni umrla zaradi utopitve, temveč je bila zanjo verjetno usodna mešanica zdravil in alkohola. Predvidevajo, da jo je zadela srčna kap. Policija za zdaj noče špekulirati. Pogreb menda v petek.

Preiskovalci naj bi obvestili družino v soboto preminule Whitney Houston, da v njenih pljučih navsezadnje ni bilo dovolj vode, da bi sklepali na smrt zaradi utopitve, poroča TMZ. Zvezdnica naj bi tako najverjetneje umrla, še preden je potonila v vodo, je pokazala včerajšnja obdukcija.

Viri iz družine pa so tudi razkrili, da je bila njena teta Mary Jones tista, ki je našla Whitney mrtvo v kadi. Ko pevke namreč več kot pol ure ni bilo iz kopalnice, je vstopila, izvlekla Whitney izpod vode in začela z oživljanjem, vendar žal neuspešno.

Policija le: Bila je pod vodo

Tudi policija v današnji uradni izjavi ni želela špekulirati o vzroku. "Bila je po vodo in očitno brez zavesti," so zapisali v izjavi policisti z Beverly Hillsa. "Gospo Houston so iz vode potegnili člani njenega osebja in nemudoma obvestili osebje hotela.

Pogreb še ta teden

Po poročanju TMZ.com naj bi Houstonovo pokopali že v petek ali soboto. Njeno truplo naj bi že prepeljali iz mestne mrtvašnice v Los Angelesu v pogrebno hišo, ki jo bo predala družini. Pokojno pevko bodo verjetno s privatnim letalom prepeljali v Newark v zvezni državi New Jersey, kjer je odraščala.

Kot smo že poročali, je Houstonova v soboto popoldne umrla v svoji hotelski sobi v kadi z glavo pod vodo. V sobi so našli številne škatlice zdravil na recept, v katerih pa ni bilo veliko tabletk. Med drugim so našli različna pomirjevala, in ker naj bi Whitney večer pred smrtjo pila tudi alkohol, preiskovalci menijo, da je bila zanjo verjetno usodna kombinacija alkohola in pomirjeval. Pevka naj bi sicer v zadnjih dneh pred smrtjo kar nekajkrat obiskala svojega zdravnika, zadnjič v četrtek, le dva dni pred smrtjo.

Uradni vzrok smrti bodo sicer razkrili šele po rezultatih toksikoloških preiskav, ki naj bi bili znani v naslednjih štirih do šestih tednih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.