Magazin > VIP
53 ogledov

"Poljubljanje Sarah Jessice je bilo nočna mora"

Bradley Cooper FameFlynet
Igralec Bradley Cooper je pred leti nastopil v eni epizodi serije Seks v mestu, v kateri se je moral poljubljati z glavno zvezdo Sarah Jessico Parker. A zvezdnik pravi, da je bilo to "prava nočna mora".

Bradley Cooper je leta 1999 nastopil v eni izmed epizod priljubljene serije Seks v mestu, v kateri je moral poljubiti Sarahin najbolj znan lik, Carrie Bradshaw. A zvezdnik pravi, da izkušnja še zdaleč ni bila prijetna, saj je dobil natančna navodila, kako posneti vročo sceno. "Tik pred začetkom snemanja scene mi je nek tip rekel, da se Sarah ne poljublja z jezikom in me opozoril, da ga tudi sam ne smem uporabljati. Ko me je torej poljubila, sem bil ves trd in živčen, ker sem ves čas mislil samo na to, kje je moj jezik, držal sem ga čim bolj zadaj. Bilo je grozno, prava nočna mora!" je razložil 37-letni igralec, a hitro dodal, da Sarah še zdaleč ni bila nočna mora.

Bradley, ki je po svetu zaslovel s komedijo Prekrokana noč, je pred kratkim spregovoril tudi o prvem srečanju z Leonardom DiCapriom. "V nekem hotelu sem delal kot vratar in spomnim se, da sem moral Leonarda odpeljati do njegove sobe. Takrat je bila ravno evforija okrog Titanika in med nama ni veliko let razlike, a najina svetova sta bila svetlobna leta narazen," se spominja čedni igralec, ki zdaj živi zelo podobno življenje kot Leo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.