Magazin > VIP
339 ogledov

Polkaholike je mikala vedeževalka

polkaholiki
Fantje so bili povabljeni na družabni dogodek, kjer so srečali zelo zanimivo gospo.

Kako vraževerni so fantje iz skupine Polkaholiki? Če verjamemo Maticu, to področje najbolj zanima njegovega brata in basista skupine, Gašperja. Na nedavnem družabnem dogodku je Gašper naletel na gospo Nevenko, ki se ukvarja s čakrami. Njene sposobnosti je želel takoj preskusiti. 

"Nato je vse nas povabila k 5-minutni meditaciji za odkrivanje notranje energije. Smo se tudi malo nasmejali. Cilj je bil, da najdemo energijo, nekaj, kar nas napolni, in da bomo čez pet minut bolj energični in polni energije. Vodila nas je skozi miselne igre. Nekaj smo čutili, ne vem pa, ali tisto, kar bi morali,“ nam je zaupal Matic, ki se sicer za takšne teme ne zanima, za razliko od njegovega brata. "Gašper verjame tudi v vedeževalke. Tudi te smo želeli na tem dogodku preskusiti, ampak so očitno zelo dobre, saj je bila čakala vrsta zelo dolga,“ je še dejal.

Če bi bil rad tudi ti gost najboljših družabnih dogodkov v Sloveniji in se družil z znanimi obrazi, se prijavi na JOONGLAA STAR, ki te bo izstrelil med zvezde. Znaš peti, plesati, igrati, čarati, zabavati, ličiti ...? Potem iščemo ravno tebe!!!! Vse, kar moraš vedeti, najdeš TUKAJ.

Joonglaa star | Avtor:


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.