Magazin > VIP
30 ogledov

"Polna luna in tajski zrak dobro vplivata na plodnost"

Cola Harmonikaš & Mirna Reynolds Domači arhiv
Mirna Reynolds nam je zaupala vse o nenadni nosečnosti, selitvi v Nemčijo in novem glasbenem projektu ...

Povej nam malo več o svojem potovanju na Tajsko, kjer si spoznala ljubezen svojega življenja ...
V Azijo sem se odpravila že drugič, vendar tokrat samo na Tajsko, in sicer konec avgusta. Šla pa sem spet sama, saj tak način potovanja prinaša čisto druge dimenzije in mi zelo odgovarja.

Kako sta se z Alexom spoznala, s čim te je očaral?
Spoznala sva se na plaži otoka Koh Phangan, kjer je tudi on dopustoval. Težko bi z besedami opisala, kaj me je očaralo, ljubezen te pač kar zadane in tokrat je bila tista na prvi pogled, za katero sem bila prej vedno prepričana, da je samo larifari (smeh)!

Je res, da ga tvoja družina še ni spoznala?
To je res, saj žal zaradi obveznosti ni mogel z mano, ko sem prišla za božične praznike v Slovenijo. Ampak, saj bo še čas za spoznavanje. Če ne prej, pa ob rojstvu otroka, ko me namerava kar nekaj ljudi obiskati v Nemčiji.

Zanosila pa si že na Tajskem, kajne?
Res je. Očitno polna luna in tajski zrak dobro vplivata na plodnost (smeh)!

Kakšna je bila njegova reakcija na nosečnost? Kako sta se na novico odzvali vajini družini?
Njegova reakcija je bila enaka moji, oba sva novico sprejela z velikim navdušenjem, ki je z vsakim dnem se večja. Res se zelo veseliva, da bova starša. Tudi drugi naju podpirajo in se z nama veselijo dojenčka. Sama pa sem seveda najbolj srečna, da je novico lepo sprejela moja mami in se zelo veselim njenega obiska, ko bo lahko spoznala mojega dragega in svojega vnučka.

Kdaj imaš rok? Fantek bo, kajne?
Predvideni rok imam v mesecu maju in ginekologinja mi je že dvakrat napovedala isto, torej, da bo fantek. Če se je zmotila, bomo pa še videli (smeh)!

Kako doživljaš nosečnost? Imaš kakšne težave? Ti dišijo kakšne čudne kombinacije hrane?
Ob vsem, kar sem prebrala, ne morem verjeti in sem zelo vesela, da sama nimam pretiranih težav. Prva dva meseca sem občasno občutila rahlo slabost, včasih me malo peče zgaga, ampak to je pa za zdaj vse. No, predvidevam pa, da me bo vedno bolj začenjal boleti hrbet, saj imam s
hrbtenico težave že od otroštva. Precej čudne kombinacije hrane pa so mi bile všeč že prej, tako da se zdaj ne prehranjujem nič bolj čudaško (smeh).

Boš ostala v Nemčiji? Kje živita in kako ti je všeč življenje v Nemčiji?
Bivava v malem mestecu v bližini Düsseldorfa, Wülfrath. Za zdaj bom ostala tukaj, saj moj dragi še dokončuje študij in je zato to trenutno edina možna opcija. Drugače pa mi je tukaj zelo všeč. Tudi sicer namreč nadvse rada potujem in odkrivam nove dežele ter spoznavam ljudi, tako da že od nekdaj nimam težav s prilagajanjem novim okoljem.

Od glasbe lepo živi

Si nameravaš kariero zgraditi tudi v Nemčiji ali se boš osredotočala le na naš trg?
V Sloveniji kariere zagotovo ne bom opustila. Avtorsko za druge ustvarjam tudi iz Nemčije, ko pa bo otrok dovolj star, pa se nameravam tudi vračati v Slovenijo in nadaljevati nastope in petje. Kar se tiče Nemčije, mi je seveda misel, da bi poskusila še tukaj, zelo privlačna, in tudi možnosti se mi že odpirajo. A najprej se bom seveda osredotočila na nosečnost, porod in vlogo mamice, pozneje pa, kdo ve!

Zaplavala si v narodnozabavne vode. Kako je prišlo do tega projekta? Je to glasba, ki te je že prej zanimala?
Že dlje časa sem razmišljala, da bi posnela tudi kakšno narodnozabavno obarvano skladbo, a sem pač čakala na pravi trenutek, ker ne želim delati nekaj na silo. No, in pred kratkim me je Cola Harmonikaš povabil, da bi z njim zapela skladbo Ti boš pa moja. Ker sem ravno takrat nameravala priti na obisk v Slovenijo, sem povabilo z veseljem sprejela. Posnela pa sva tudi video, ki bo luč sveta ugledal že v kratkem. Sicer je bil to zame samo en tak zanimiv izletek v drugačne vode in bom kot pevka verjetno ostala kar v pop glasbi.

Kaj te bolj veseli, petje ali pisanje za druge?
Med tema dvema stvarema se nikakor ne morem odločiti. Oboje je zame nekaj najlepšega, kar lahko počnem, in res sem srečna, da je moja služba tudi moja največja ljubezen. Dejansko sem zaljubljena v glasbo in si brez nje ne predstavljam niti dneva, kaj šele življenja.

Napisala si besedilo za reklamo Coca Cole. Kako je prišlo do tega sodelovanja?
Že nekaj let uspešno sodelujem z Raayem, ki me je tudi povabil k temu projektu, kot tekstopisko. In mislim, da je nastala ena odlična skladba, ki so jo tako prepričljivo naredili tudi odlični vokalisti, Tangels, April in Nika Zorjan.

S čim zaslužiš več, pisanjem ali petjem?
Odvisno od obdobja. Trenutno, ko sem nastopanje za nekaj časa opustila, seveda več z ustvarjanjem za druge. Sicer pa ko se vse skupaj sešteje, lahko od obojega lepo živim in tudi varčujem za prihodnost ... Ker, nikoli se ne ve, kaj bo (smeh)!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.