Magazin > VIP
2977 ogledov

Polona iz Kmetije zagrozila: "Če bi bili zunaj, bi bila že na tleh"

polona krajnc POP TV
Tako globok je prepad med svetlolaskama.

Nina Radi je od Aljaža dobila kamenček, ki ji prinaša bonus, in ta dar sedaj nekateri tekmovalci mrzlično iščejo. Ker je Nina izvedela, da so stikali po njenih stvareh, je zagrozila, da ne bo opravljala tedenske naloge. 

Polona, glava družine, s katero se Nina ne razume več, je nato odločila, da ne bo dobila hrane, če bo lenarila. "Dobila bo le kos kruha in kos salame,“ je povedala in dodala, da se Nina ves čas pretvarja, da je žrtev in da ji vsi delajo krivico. 

"Jaz sem glava družina in določam pravila. Če ti kaj ne paše, so tam vrata in pojdi,“ je zabrusila Nini. "A res ali kaj? Oseba z najbolj nadrkano faco na svetu,“ ji je na to odgovorila Radijeva in konkurentko, s katero sta se spoznali že v šovu Sanjski moški, označila za divo.

"Ti boš meni govorila diva? Umiri se malo. Pri 32 letih bi lahko imela malo pameti v glavi," ji je odgovorila, ker Nina ni odnehala, pa je še dodala: "Ti prosiš? Saj veš, če bi bili zunaj, bi ti bila že na tleh. Bodi vesela da si tukaj.".

Kako se je njun spor končal, si lahko ogledate TUKAJ.
 

Komentarjev 2
  • Kathy_Holmes 15:44 11.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • albert6 08:59 11.november 2021.

    Bi blo zanimivo slišat zgodovino teh 2 fufar sploh mlade polncd