Magazin > VIP
33 ogledov

Pomočnica Liama Gallagherja izgubila službo

Liam Gallagher Žurnal24 main
Ker sta si bila preblizu, je morala Debbie Gwyther oditi.

Ko se je razvedelo, da je Liam Gallagher z neko ameriško novinarko prevaral ženo Nicole Appleton in z ljubico spočel otroka, se je s svojo asistentko umaknil na Ibizo. Očitno pa je pevca zapekla vest, saj je pomočnico odpustil. "Ni videti lepo, če se uslužbenka predobro razume s svojim delodajalcem. Odšla je, a ne prostovoljno,“ je izdal vir in dodal, da je pevčev zakon zaradi afere z Američanko v globoki krizi. Nicole naj bi bila v ZDA, z Liamom pa menda ni spregovorila niti ene besedice, odkar je izvedela za njegovo nezakonsko hčer, ki je stara že sedem mesecev.

"Ne vem, ali se bo za ta zakon borila ali ne. Z njo sem ves čas na zvezi. Jezna in šokirana je. Je nekje z družino, ne vem pa, kje točno,“ pa je povedal Nicolin oče Ken.

Liam in Nicole imata 12-letnega sina Gena, v zakonu s Patsy Kensit se mu je rodil sin Lennon (13), z manekenko Liso Moorish pa ima 15-letno hčer Molly.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.