Magazin > VIP
25918 ogledov

Poniževanje: Melanii Trump je sedaj dovolj

melania trump
Prva dama Amerike tega enostavno ni mogla ignorirati.

Prva dama ZDA, Melania Trump, se na pisanja revij in časopisov ne odziva prav pogosto, tokrat pa je 47-letnici prekipelo.

Vanity Fair je namreč objavil članek, v katerem avtorica, ki trdi, da je govorila s prijatelji in svetovalci para, piše, da Melania noče biti prva dama. Te govorice so sicer odjeknile že januarja, ko je Melania na inavguraciji moža tako žalostno gledala predse, da se je na Twitterju pojavila oznaka #freemelania (osvobodite Melanio).

Prijatelj naj bi Vanity Fair povedal, da je Melania moža h kandidaturi za predsednika spodbujala le, ker je vedela, da bi bil nesrečen, če ne bi poskusil. Njegove zmage Melania menda ni pričakovala.

Na članek se je odzval predsednik Trump, ki je povedal, da je Melania zelo delavna prva dama in da je že na začetku kandidature verjela v njegovo zmago. Sedaj pa se je oglasila še tiskovna predstavnica prve dame, ki je dejala, da si revija za ženske ne bi smela privoščiti tiskanja laži, s katerimi poskušajo "gospo Trump ponižati“. Po njenem mnenju bi se morali osredotočati na njeno delo v Beli hiši in vlogo matere ter žene.

Komentarjev 1