Magazin > VIP
20376 ogledov

Ponosna lastnica največjih naravnih prsi Hollywooda je ...

Christina Hendricks Profimedia
Sita vprašanj o nedrčku.

Zvezda serije Fantje z Madisona, Christina Hendricks, je bila leta 2011 tako sita vprašanj o tem, ali je njeno oprsje pravo, da je nanj javno odgovorila; "Tako bizarno je, da me ves čas sprašujejo, ali so moje prsi prave ali ne. Več kot očitno so prave, kar je jasno vsakomur, ki je v svojem življenju že kdaj videl ali se dotaknil dojke."

Danes 46-letna igralka je takrat še poudarila, da upa, da žensk s svojimi izjavami ne bo spodbudila k lepotnim posegom. Pravi, da se od nje lahko naučimo predvsem sprejemanja svojega telesa.

Nekdanja manekenka je lani spregovorila tudi o spolnem nadlegovanju v Hollywoodu, katerih žrtve so po njenih besedah vsi, ki delajo v tej industriji. "Ne poznam niti nikogar, ki se je temu izognil," je povedala in še razkrila: "Poskušali so me izkoristiti, uporabiti moje telo na način, ki mi ni bil všeč, me prepričevali in v določene stvari silili ali pa me poskušali poklicno osramotiti z besedami: 'Če bi svoje delo jemala resno, bi to storila.'"

Jezilo jo je tudi to, da je bila javnost bolj kot na njene dosežke osredotočena na njeno oprsje. "Obstajali so časi, ko so nas močno hvalili in smo bili zaradi svojega odličnega dela deležni veliko pozornosti, meni pa so vsi postavljali vprašanja o nedrčku. O tem lahko povem le dva stavka," pravi večkratna nominiranka za nagrado emmy, ki o svojem delu najde veliko več besed.

 

 

Komentarjev 2
  • kapibara1 18:24 04.april 2022.

    Svetovno se je karala v Pokvarjeni božiček 2 !!

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 08:39 04.april 2022.

    Kdo nebi ženski privoščil te vrste bogastva. Boljše velike joške, kot doug jezik. Verjetno toliko pozornosti že avromatsko skrajša jezik in podaljša kaj drugeha :)