Magazin > VIP
58 ogledov

Ponudbe za film Sanja ni dobila

Če bi Sanja dobila resno in veliko ponudbo, bi zagotovo poskusila, še prej pa jo Žurnal24 main
Pevka in manekenka Sanja Grohar ponudbe od igralca Raula Julie-Levyja, ki je za snemanje dveh hollywoodskih filmov snubil pevko Žano, ni dobila.

Potem ko je pevka Žana prejšnji teden potrdila, da jo je prek Facebooka kontaktiral igralec in producent Raul Julia-Levy ter ji ponudil vlogo v dveh hollywoodskih filmih, v katerih bi igrala ob slavnih hollywoodskih igralcih, je manekenka Sanja Grohar zanikala, da je tudi sama prejela takšno ponudbo. Potrdila je, da ji je Levy res pisal na Facebook, ker pa je sama zelo zaprt tip človeka, do ponudbe ni prišlo, nam je povedala.

Na vprašanje, kaj bi naredila, če bi do ponudbe dejansko prišlo, je povedala, da je zelo nezaupljiv človek, in ker je od svojega dvanajstega leta v svetu mode, kjer ljudje ves čas marsikaj obljubljajo, sama tako zelo težko verjame čemurkoli. Sicer pa preveri vsako ponudbo.

Tam (v Hollywoodu, op. a.) je toliko lepih punc, ki delajo razne igralske šole in nimajo nobenega tujega naglasa, tako da je vsakomur lažje najeti eno izkušeno.
Sanja Grohar

Situacije z Žano ne želi komentirati, povedala pa je naslednje: "Jaz ne obsojam nikogar. Nisem veliko spremljala tega dogajanja. Zelo bi ji privoščila, da bi bilo to res. Verjamem, da ta Raul obstaja, nikoli nisem spremljala njegovega dela. Če Žani kakorkoli uspe, ji bom iz srca privoščila."

Sanja prejema veliko različnih ponudb. Ljudje poskušajo priti v stik z njo na vse možne načine, pravi, prek Facebooka, elektronske pošte ali prek njenega menedžmenta. Skupaj nato poskušajo ugotoviti, za kakšno ponudbo in ali jim je všeč. "Na čudne ponudbe se pa sploh ne odzivam. Če bi sama dobila resno ponudbo za snemanje filma v tujini, bi zagotovo poskusila, prej pa bi ponudbo stokrat preverila," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.