Magazin > VIP
254587 ogledov

POP TV pomagal družini znane Slovenke

delovna akcija Pop TV
Ekipa verjetno najlepšega šova pri nas, Delovne akcije, je tokrat pomagala družini Ržen z Dolenjske.

Ana Praznik je skupaj z ekipo Delovne akcije prenovila dom družine Ržen. V hiši živi kar šest ljudi.

Družina je imela v preteklosti veliko smole. Mama Snežana je bila po pisanju Bibaleze pred leti zaradi bolezni več tednov v komi, oče Evgen je preživel infarkt, trije od štirih otrok bolehajo za astmo, 26-letna Marjetka, edina, ki ima trenutno službo, pa se je pred kratkim hudo poškodovala v prometni nesreči. 

Družina si je po mnenju mnogih zaradi vseh teh udarcev usode res zaslužila prenovo, nekateri pa so na POP TV-jevo odločitev, da ravno njim pomagajo, gledali kritično, ker so pri družini opazili motorje in džip. "Kočevje je majhno mesto in se ljudje več ali manj poznajo, boli, ko pride taka družina z BMW X5 v trgovino, boli jih, ko vidijo hčerko Marjetko, kako se vozi v dobrem športnem avtu, boli jih, ko vidijo, da ima Evgen poleg BMW X5 še vrhunski štirikolesnik in poleg tega tudi otroci svoj nekoliko manjši štirikolesnik. Evgen ima v lasti traktor s priključki, puške za lov…. Tudi Marjetka ima svoj tekmovalni motor in to še zdaleč ne slab ali pa star,“ je nekdo zapisal na Facebooku. "Delovna akcija je projekt, kjer vsi delamo z dušo in srcem za izbrano družino. Potrebno je veliko planiranja in še več predanosti, mojstri delajo dneve in noči, da se tak projekt lahko izpelje. To družino smo izbrali, ker je bila hiša res v obupnem stanju, otroci bolni zaradi vlage. In kot pravi naša Ana: 'Otroci so najbolj pomembni, treba jim je pomagati.'“ pa so nam na vprašanje, zakaj so izbrali to družino, odgovorili na POP TV.

Na Facebooku pa je nekdo spomnil tudi, da je Evgen oče nekdanje tekmovalke šova Big Brother, Jasmine Ržen – Jagode. V šovu je sodelovala leta 2007.

Ekskluzivna premiera na kanalu JOONLGAA!

Komentarjev 22
  • silvo82 14:56 04.april 2020.

    jasn da so ji pomagal če pa nastopa v njihovi oddaji

  • Avatar Mary25
    Mary25 11:16 03.april 2020.

    www.GetMeets.com - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • zoran56 10:49 03.april 2020.

    FB Pametnjakovici.