Magazin > VIP
72089 ogledov

POP TV udaril po mizi: Tekmovalca Kmetije takoj doletela kazen!

kmetija2021, Dominik Visočnik, nika bečić Pop TV
Tekmovalci so doživeli kar dva šoka.

V prvi areni letošnje Kmetije bi se morala srečati Jan in Dominik, a do dvoboja ni prišlo.

Ker Dominik ni želel prespati v kajži, ga je doletela kazen.

"Pravila so jasna. Samo ena pot vodi v areno in ta gre skozi kajžo. Tam dvobojevalca skupaj preživita noč pred dvobojem. Ti si to pravilo prekršil, kaj pomeni samo eno stvar. Nemudoma moraš pospraviti vse svoje stvari in kmetijo zapustiti. Srečno,“ je bila kratka voditeljica šova Natalija Bratkovič. Z Dominikom je odšla tudi Nika, njegova izbranka. 

Da sta par in da mora Dominik nemudoma domov, pa nista bili edini informaciji, ki sta šokirali tekmovalce. V areni so namreč izvedeli, da sta par tudi Lina in Aljaž. Ob tem razkritju je najbolj kislo pogledal Ambrož, ki ni skrival, da mu je Lina všeč. 

Lina in Aljaž sta prihodnji teden na nominacijah varna.

 
Komentarjev 3
 • Dusan12 17:29 30.september 2021.

  Ne sprašuj, kam gre ta svet, Slovenija je pičkin dim, ki se bo razvil v plamen med Natašinimi bedri in na plan bodo začeli laziti čefurji, kapiš

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 15:53 10.september 2021.

  Kogar zanima ta nebuloza itak gleda , ne pa tistih , ki teh neumnosti ne gledamo vsak dan bombardirati z temi butastimi prispevki in naslovi.

 • Ender3 12:04 10.september 2021.

  Kaj na portalu nimate nič drug pisat, kot o kovidu in šovu POPtvja. Vse je eno samo oglaševanje proti plačilu. Kam gre ta svet !