Magazin > VIP
91269 ogledov

POP TV zapušča priljubljena novinarka, vemo, kdo jo bo zamenjal

Tanja Divac POP-TV-2
Ena najbolj prepoznavnih novinark POP TV se je že poslovila od svojih sodelavcev.

kaya solo | Avtor: joonglaa joonglaa
Novinarka Pop Ina, Tanja Divac, ki je imela čast intervjuvati tudi največje hollywoodske zvezdnike, kot sta Patrick Dempsey in Vin Diesel, se je podala na novo pot. "Pred 14. leti sem kot živahna 20-letnica prvič stopila v to stavbo. Danes se poslavljam od vseh, ki sem jih poznala skoraj tretjino svojega življenja ... A spomini na lepe čase bodo vedno ostali," je na družbenih omrežjih zapisala Tanja, ena najbolj prepoznavnih obrazov komercialne televizije, za naš portal pa je povedala: "Po 14-ih letih na POP TV se mi je zdelo, da je čas za spremembo v mojem življenju, zato za zdaj ne bom iskala nove službe. Odločila sem se, da grem potovat po Aziji za nedoločen čas ... Dokler bosta volja in denar. Zaenkrat o karieri ne razmišljam, na začetku bom samo potovala in uživala. Če pa mi bo vmes kje pasalo, bom šla kaj delat ... Pa ni važno, kaj je. Verjetno pa ne bom ostala v novinarstvu, vsaj zaenkrat ne. Poskušam se ne obremenjevati s prihodnostjo in tem, kaj bom delala."

V njene čevlje bo stopila vplivnica Kaya Solo, znan obraz kanala Joonglaa in zmagovalka šova Joonglaa Star. Kaya bo delala na televiziji in na spletu, z delom pa je začela pred slabim mesecem. "Tanja je bila tako odlična, da bomo sedaj namesto nje kar trije," nam je zaupala Kaya in dodala, da je bila izbrana na avdiciji. "Mama mi je poslala informacijo o avdiciji. Čeprav sem sprva podvomila vase, sem šla na avdicijo - pred kamero in pisno - in bila izbrana."

Kayo pop kultura in filmi zanimajo že od nekdaj. "Ciljam visoko in upam, da bom imela kdaj intervju s kakšnim zares svetovno znanim zvezdnikom. Super je, ker bom lahko veliko doživela in se udeleževala različnih dogodkov. Po mnogih letih pred kamero bom tokrat za kamero in bom lahko pokazala in povedala še kaj drugega," je še dejala.

Brez skrbi, Kaya ostaja del Joongle.

 

Komentarjev 1
  • Ender3 11:38 07.julij 2022.

    Končno, ta plavolasa, kimajoča glupača se je odločila oditi. Težko bi našli slabšo zamenjavo.