Magazin > VIP
8 ogledov

Popolna samskost za Drew

Drew je srečna, ker je samska. Žurnal24 main
Že nekaj časa samska Drew Barrymore je priznala, da ji prav nič ne manjka, ter da ima sedaj več časa za svoje strasti ter stvari, v katere verjame, in ki so ji blizu.
"Samska sem že nekaj mesecev. Čas in pozornost posvečam svojim strastem ter stvarem, v katere verjamem," svojo samskost komentira igralka Drew Barrymore. Pravi, da je ne zanimajo več tiste vrste zmenki, za katere ni prepričana, da se bodo razvili v nekaj več kot le v bežno avanturo. To je zanjo preprosto izguba časa. Zanimajo jo samo resni in tisti, za katere meni, da so "ta pravi" zanjo. Dodaja, da je samska zato, ker ne najde pravega.

 
 

Mislim, da v ljubezni ni pravil. V določenem trenutku ti "klikne", ko nisi več pripravljen sprejeti ali dati manj, kot zasluži tvoje srce.

Drew Barrymore o ljubezni

 
Pred kratkim je Drew priznala, da ne bo pustila, da njeno življenje vodijo moški.  " Moje prioritete so se spremenile. Učim se skozi to, kar sem sama, ne pa s pomočjo moških in skozi njihov način življenja," pravi 33-letna igralka, ki je poznana po velikih težavah v preteklosti zaradi odvisnosti od alkohola in trdih drog.

Drew je bila že dvakrat poročena. Marca 1994 se je poročila z natakarjem Jeremyjem Thomasom, s katerim sta se že naslednji mesec razvezala. Nazadnje pa se je razšla z igralcem Justinom Julyem lani julija. A sodeč po njenih izjavah, lahko sklepamo, da ji ni samsko življenje prav nič v napoto, ter da je s trenutnim stanjem zelo zadovoljna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.