Magazin > VIP
300 ogledov

Popolnoma znorel: Karim se je pokazal v novi luči

Karim Merdjadi, Masterchef Slovenija
1/11
Voyo
Karim tekmovalcem pognal strah v kosti.

Tokrat je presenetil Karim Merdjadi, ki med sodniki velja za najbolj ljudskega in prijaznega. Sašo Šketa ga je s svojimi tremi krožniki očitno tako presenetil, da so mu popustile zavore in tekmovalcu povedal, kar mu gre.

V izzivu, kjer so morali tekmovalci iz prigrizkov in piva pripraviti 3-hodni meni, je Sašo v 60 minutah očitno pokazal premalo. Karim nezadovoljstva ni mogel skrivati že, ko je Sašo prinesel krožnike pred sodnike. Ko je poskusil vse tri krožnike, je pogledal Saša in rekel: "To, kar smo zdaj dobili, je sramota. Tega si jaz ne morem zamisliti od tekmovalca, ki je prišel do top 7!" Karimove besede se Saša očitno niso dotaknile: "Takšne kritike gredo meni skozi eno uho not in skozi drugo ven, ker so preprosto nekoristne. Lahko jih tudi sami sebi govorijo."

Ko ga je Karim opozoril na sotekmovalce, se je ta obrnil k njim in jih z nasmeškom na obrazu pomahal, kar pa je sodnika še bolj 'pogrelo': "Tebi se to zdi smešno, da jim mahaš? V 60 minutah mi prineseš to, to in to. Med tem, ko tvoji sotekmovalci prinesejo malo manj kot mojstrovino! In tebi je to smešno? Sašo, če bi bilo zdaj po moji volji, bi ti jaz pomahal!"

Ostali tekmovalci so bili nad Karimovim odzivom veliko bolj presenečeni kot Saša, ki mu sodnikove besede niso prišle do živega. Elvis je že pred tem povedal, da bi ga bilo sram dostaviti takšne krožnike, Salome pa se je čudila, zakaj je Sašo, ki obožuje pripravo sladic, pripravil tako slab posladek. "O moj bog, jaz sem se tako ustrašila! Nikoli si ne bi predstavljala, da se lahko Karim, ki res deluje tak prijazen, krotek in nežen človek po duši tako razjezi!" je povedala vidno prestrašena Sara.

Karim je poudaril, da je v 60 minutah dostavil premalo, da je bila sladica preveč preprosta in jed tako mastna, da se je 'kar svetila'.: "In da mi po vsem tem rečeš še, da si imel premalo časa … A se ti iz nas zajebavaš?"

Sašo pred tedni presenetil tudi Almo

Že pred nekaj tedni je Sašo s svojim odnosom presenetil tudi sodnico Almo Rekič. Sašo jo je namreč, ko je ta pristopila k njegovemu pultu, začel tikati. Alma mu je takrat rekla: "Sašo? Midva nisva skupaj ovc pasla, zato sem zate vi." Takrat je sicer gledalce bolj zmotil Almin odnos kot Sašov, a so se vseeno strinjali, da bi moral Sašo pokazati malo več spoštovanja.

Tokrat sta Masterchef zapustila Sašo in Iztok, saj se nihče od njiju na izločitvenem testu ni izkazal dovolj. 

Komentarjev 13
  • Avatar gujdek
    gujdek 09:02 21.maj 2017.

    Če bi tale odvratnež z gornje slike mene tako žalil, kot sem imel priliko videti, da je nekatere, bi mi pred kamero požrl celo ribo, in to surovo, če ne pa bi mu z jajc naredil šato. Kaj si te ...prikaži več misli, napuhanec debeli??!

  • Žirafa 19:56 19.maj 2017.

    Znorel na tekmovalca? Od kdaj znoriš na koga?

  • wolf.ata 16:28 19.maj 2017.

    gledam Gordona,toda on tam rešuje kuhinje-delujoče,ki so v razsulu,zamazane in zanemarjene,nehigienske,tole pa je šou,kdo zmore in zna skuhati bolje,razlika je že v bistvu,ja in patrijarh pazi na zdravje,vroče je zunaj,pritiska,ha,ha