Magazin > Film & Glasba & TV
301 ogledov

Poptevejev kmet Drago tega razočaranja še ni prebolel

drago kraševec Žurnal24 main
Drago Kraševec, eden od kandidatov šova Ljubezen po domače, je bil v ljubezni zelo razočaran.

POP TV osmim fantom s podeželja išče družice, med njimi je tudi Drago Kraševec iz Roba, ki bi si rad zgradil svoj lastni ranč, v katerega trenutno vlaga vso svojo energijo. Mnogo deklet je zato nad njim obupalo … "Delno tudi zaradi tega, delno pa zato, ker sem bil divji, ko sem bil mlajši. Zdaj je čas, da se ustalim,“ je povedal Drago.

Da so konji Dragova največja ljubezen, je za Žurnal24 potrdil njegov prijatelj Marjan: "Kar se tiče konjev, je zelo strasten človek. Lahko bi mu rekel šepetalec konjem, saj ga brez napora ubogajo.“ Malo manj pa ga "ubogajo“ ženske. "Konjarji smo ene posebne vrste ljudje. Vsi smo zelo občutljivi, zato je z nami včasih težko shajati. Z Dragom bo verjetno tudi težko, saj se težko podredi. Mislim pa, da se bo to spremenilo, ko bo srečal 'ta pravo', takšno, ki bo malo bolj potrpežljiva.“ Marjan nam je tudi zaupal, da je imel Drago v ljubezni smolo. "Imel je punce, a za sabo ima slabo izkušnjo. Tri leta nazaj je bil z dekletom, s katero sta se na začetku dobro ujela, nato pa je storila grdo stvar - prevarala ga je. Mislim, da ga to podzavestno še vedno žre, čeprav se dela, kot da mu to ni pomembno.“

Dekleta, ki jih zanima življenje na podeželju, se lahko v šov še vedno prijavijo. To so fantje, ki iščejo ženo!

Komentarjev 1
  • tomaz 18:12 01.julij 2016.

    Dokler nav v svoj glav pošlihtal, zakaj mu ženske uhajajo, mu tud POP TV ne more pomagat..je pa vse skupaj samo še en šov in nič drugega.