Magazin > VIP
123 ogledov

Poptevejev kmet Simon: Slabe izkušnje z dekleti so ga spremenile

simon peter
1/4
POP-TV-2
To nam je o Simonu Petru, kandidatu šova Ljubezen po domače, povedala njegova sestrična Nives.

Nives meni, da je njen bratranec, ki ga bo Slovenija zelo dobro spoznala v šovu Ljubezen po domače, še vedno samski, ker se je pri puncah že pošteno opekel.

"Bil je preveč zaupljiv. Veliko je punc, ki si ne želijo le ljubezni, ampak tudi moškega, ki ima nekaj pod palcem,“ je za naš portal povedala Nives in dodala, da je Simon že naletel na takšna dekleta. Z eno je bil celo v zvezi. "Imel je dve resni zvezi, ki sta trajali skoraj dve leti. Z eno punco se je razšel prijateljsko, z drugo pa ne, saj je videl, da je bila preveč osredotočena na denar."

Nives je Simona opisala kot prijetnega in veselega človeka, ki pa se je zaradi slabih izkušenj preveč zaprl vase. Visokorasli kmet pravi, da bi se, če bi se moral odločiti med ljubeznijo in kmetijo, vedno odločil za kmetijo, a mu tega Nives ne verjame. "Bivša punca je živela v Ljubljani. Vsak dan se je vozil k njej, zato ne verjamem, da bi se zaradi kmetije odločil proti punci. Prepričana sem, da bi se bil za ljubezen pripravljen celo odseliti."

Šov bo na sporedu jeseni, dekleta pa se lahko v šov še vedno prijavijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.