Magazin > VIP
86 ogledov

Poptevejev kmet: Zakaj je zanj zanimanje najmanjše?

Simon Peter POP-TV-2
So se dekleta ustrašila tako velike kmetije?

Jeseni bodo na POP TV predvajali šov Ljubezen po domače, v katerem osem podeželskih fantov išče ljubezen svojega življenja. Med njimi je tudi 27-letni Simon Peter, ki se lahko pohvali z idilično turistično kmetije pod Peco, kjer se poleg živinoreje ukvarja tudi s proizvodnjo mleka. Mladenič pravi, da so mu všeč živahna dekleta, ki imajo rada živali in bi se rada kaj novega naučile. Dela je na kmetij namreč dovolj in tega so se punce očitno ustrašile. Le tako si lahko razložimo, da je zanimanje deklet zanj, vsaj po prvih pismih sodeč, najmanjše. To smo izvedeli neuradno.

Njegove sestrična Nives je za Žurnal24 Simona opisala kot prijetnega in veselega človeka, ki pa se je zaradi slabih izkušenj z dekleti preveč zaprl vase. "Bil je preveč zaupljiv. Veliko je punc, ki si ne želijo le ljubezni, ampak tudi moškega, ki ima nekaj pod palcem,“ je povedala. Če ne spadate med takšne dame in vas veseli življenje na podeželju, lahko Simonu še vedno pošljete pismo. Visokorasli kmet si namreč že dalj časa želi resne zveze in svoje družine, za katero bi zagotovo dobro skrbel.

To pa je kmet, za katerega se dekleta pulijo!

Komentarjev 4
  • smejka 19:44 22.julij 2016.

    Vse to javno ponujanje je vprašljivo...morda je najbolj čuden, najboljši.Še dobro , da sama nimam teh težav.Pa srečno vsem.

  • Majazmaja 13:38 22.julij 2016.

    Predstavitve sem celo gledala. Njegova je bila daleč najslabša - poleg tiste od moškega iz Martuljka oz. Mojstrane ... Za 27-letnika izredno introvertiran. Naj se malo sprosti.

  • Aleta 09:10 22.julij 2016.

    Se ne čudim...