Magazin > VIP
994 ogledov

Poptevejevca skočila v zakon

bojana ksela, donald rose Mediaspeed.net
Poročila sta se kreativni direktor POP TV Donald Rose in nekdanja novinarka 24ur Bojana Ksela.

Bojana, ki je sedaj zaposlena v razvojnem oddelku POP TV, in Donald sta si večno zvestobo obljubila na ljubljanskem gradu, in sicer le v družbi prič, piše Nova. Bojanina priča je bila novinarka Vera Lađić, Donaldova pa Tomaž Radšel, vodja razvojnega oddelka.

Po uradnem delu se je druščina premaknila v enega od ljubljanskih klubov, kjer ju je čakalo 60 svatov, med katerimi je bilo kar nekaj znanih obrazov. Prišli so Peter Poles, Denis Avdič, Lili Žagar, Eva Kobe, Urška Šestan

Mladoporočenca sta za prvi ples izbrala pesem Ti si moja ljubezen (Elda Viler). "Ko sva se zjutraj v taksiju peljala domov, sva pesem Ti si moja ljubezen na Valu 202 slišala še enkrat. Ni besed, s katerimi bi opisala občutke … Takšnih naključij ni in vesela sva, da sva dobila potrditev vesolja,“ je za omenjeno revijo povedala Bojana, ki je še izdala, da sta si za poročno potovanje izbrala Avstralijo, kamor bosta za en mesec odpotovala decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.