Magazin > VIP
22 ogledov

Poptevejevec na nacionalki

Žurnal24 main
Včeraj se je v oddaji Hri-bar (TV Slovenija) pojavil Lado Bizovičar, ki sicer na Pop TV vodi šov As ti tud not padu.

In to kljub temu, da med komercialko in nacionalko velja nenapisano pravilo, da se TV voditelji prve ne pojavljajo na drugi in obratno. Gostja včerajšnje oddaje Saša Hribarja je bila Svetlana Makarovič, ki pri svojem zadnjem projektu sodeluje s kolektivom Urbano pleme (http://urbano-pleme.si.), katerega ustanovni član je tudi Lado Bizovičar. Ta je ob koncu oddaje vkorakal med Hribarja in Makarovičevo, jezno pokazal na uro ter (v okviru scenarija) gostjo odpeljal iz studia.

Galunič je zavrnil, Molkova sprejela
TV voditelji nacionalke so že večkrat zavrnili sodelovanje v oddajah Pop TV in obratno, saj na obeh televizijah poudarjajo pomembnost zvestobe. Med najbolj znanimi primeri sta, ko je Mario Galunič zavrnil povabilo, da bi bil gost v oddaji As ti tud not padu in pa razvpiti nastop Miše Molk v oddaji Trenja. Molkova se je namreč javljala v živo iz Beograda, kjer si je kot gostja RTV Slovenija ogledala Evrovizijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.