Magazin > VIP
540 ogledov

"Poročila sem se čvrsta in mlada"

Ana Žontar Kristanc Miro Majcen
Mlada TV kuharica Ana Žontar Kristanc, ki jo spremljamo v oddaji Ana kuha, bo kmalu izdala svojo prvo kuharsko knjigo, nam pa je zaupala nekaj pikantnih podrobnosti tudi iz svojega zasebnega življenja ...

Kmalu boste izdali svojo prvo kuharsko knjigo, kaj slastnega bo v njej?
Povpraševanja po receptih je veliko, zato smo si zamislili, da bomo vključili vse recepte iz prve in druge sezone. Super je, ker izide konec oktobra in bo notri veliko receptov iz prihajajočih oddaj. Za vsega se bo nekaj našlo, saj sem med ljudmi izvedla anketo, kakšnih receptov si želijo. V knjigi so tako tudi vegetarijanski  in veganski recepti.

Vas gledalci pogosto ustavljajo na ulici in sprašujejo za kulinarične nasvete?
Moram priznati, da me res, kar me veseli. Veliko mi tudi pišejo, zaenkrat so večinoma pozitivni odzivi, vsaj jaz tako čutim. Tudi iz tega vidika je to zelo luštna izkušnja.

Vaša oddaja je naslednica popularne kuharske oddaje Ljubezen skozi želodec, ste zaradi tega čutili kakšen pritisk?
Oddaje Valentine in Luke Novaka sem spremljala in do njiju čutim samo spoštovanje, saj sta snemala toliko časa, a še vedno držala enako količino občinstva. To je zame velik dosežek, ker vem, koliko truda je potrebno vložiti, da oddaja izgleda tako, kot mora. Moram priznati, da sem bila sama pred prvo oddajo zelo pod stresom, nisem vedela, kaj pričakovati, kako me bodo gledalci sprejeli, danes pa je veliko drugače, saj vem, da določen odstotek ljudi uživa ob gledanju oddaje in so zelo pozitivni. Pred prvo sezono sem imela veliko večjo tremo.

Ana Žontar Kristanc | Avtor: Miro Majcen Miro Majcen
Kljub vaši mladosti imate svojo oddajo, ste poročeni, živite na svojem, študirate, medtem ko vaši vrstniki večinoma živijo povsem drugačno življenje.
Glede na to, da sem iz vas, je že poročenih tudi veliko mojih vrstnikov, tako da glede tega nisem tako čudna (smeh). Je pa res, da je moj partner štiri leta starejši od mene, skupaj pa sva že šest let. Vedno sem rekla, da se bom poročila, ko bom lepa, čvrsta in mlada (smeh). Po vsem tem času, ki sva ga preživela skupaj, se mi je to zdelo povsem naravno. Glede oddaje pa sem zadovoljna, da imam v življenju možnost poskusiti tudi kaj takega.

Je poroka dodala začimbo vajinemu razmerju?
Že pred tem sva si zgradila zelo zdravo razmerje, tako da je poroka le lep spomin in opomnik  na zelo prijeten dogodek.

Ste, tako kot gledalce, tudi moža osvojili s kuharijo?
Zaradi kuhinje sem ga vsekakor popolnoma obdržala (smeh). Tudi glede tega je popoln partner, saj je vsejed, vse poskusi, tako da resnično lahko ustvarjam karkoli mi paše in se bo vedno pojedlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.