Magazin > VIP
24 ogledov

Poročna vabila v zlatih ovojnicah

Petra Ecclestone, James Blunt Žurnal24 main
Poroka Petre Ecclestone bo kot iz pravljice. Že vabila v pozlačenih pisemskih ovojnicah napovedujejo razkošje, kot ga nista bila deležna niti princ William in Kate.

Konec meseca se bo poročila Petra Ecclestone, 22-letna hčerka britanskega mogotca Bernieja Ecclestona. Britanski medijo poročajo, da bo Petrina poroka z 28-letnim Jamesom Stuntom veliko bolj razkošna od poroke princa Willima in vojvodinje Catherine.

Hči milijarderja naj bi se poročila v dvorcu Odescalchi blizu Rima, kjer se je režiser Martin Scorsese poročil z igralko Isabello Rosselini. Goste naj bi zabavala skupina Black Eyed Peas, na hčerkino željo pa bosta v času poroke Bearnie in Slavica zakopala bojno sekiro.

Bodoča zakonca sta že razposlala 300 vabil v pozlačenih ovojnicah in upala na poštene poštarje. Petra pa bo za tako razkošno poroko morala izpolnite le en očetov pogoj: podpis predporočne pogodbe, seveda!

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.