Magazin > VIP
31 ogledov

Poročni zvonovi za Rihanno?

Matt in Rihanna sta skupaj osem mesecev in naj bi že razmišljala o poroki. (Foto Žurnal24 main
Ameriška pevka Rihanna naj bi kmalu dahnila usodni da. Prijatelji zvezdnice, ki s fantom Mattom Kempom sicer hodi komaj osem mesecev, so razkrili, da je njuna zveza že precej resna.

"Ko ju gledamo skupaj, je povsem jasno, da sta ustvarjena drug za drugega. Povsem mogoče je, da jo bo Matt kmalu zasnubil, a če pride do tega, bo njuna zaroka dolga, saj sta oba trenutno osredotočena na svoji karieri," so razkrili njuni prijatelji.

 

Da govorice o morebitni zaroki niso čisto iz trete zvite je nedavno dokazala tudi Rihanna, ki je dejala, da jo je nad poroko navdušila njena najboljša prijateljica Katy Perry, ki bo kmalu skočila v zakonski jarem z Russellom Brandom.

 

"Rihanna si več ne predstavlja življenja brez Matta in odkar je Katy zaročena z Russellom, si tudi ona želi zaroke. Hoče, da je njena sreča tako popolna kot Katyjina," je še razkril neimenovani vir in dodal, da 22-letna pevka komaj čaka, da ji Matt nadene zaročni in poročni prstan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.