Magazin > VIP
52 ogledov

"Poroka bo, samo ne vem še, kdaj"

Maja Keuc Jonah C.C.
Pevko Majo Keuc je nova ljubezen povsem spremenila.

"Bila je ljubezen na prvi pogled. Ko sem ga bolje poznala, sem ugotovila, da je moja sorodna duša. Zelo je miren, zelo prijeten dečko, priden, marljiv, zelo zabaven, hudo talentiran, od njega sem se veliko naučila, ne samo v glasbenem smislu, ampak tudi na področju osebne rasti in čustvene inteligence,"  o svojem fantu Jonahu navdušeno pripoveduje Maja Keuc, ki je trenutno v Sloveniji, kmalu pa se vrača nazaj v Stockholm, kjer že nekaj časa živi. Sama pa mu je, kot je priznala, dala malo balkanskega temperamenta, kar mu pomaga pri tem, da se postavi zase, še pravi pevka.

Da je njuna zveza zelo resna, priča dejstvo, da se lepotica ne bo več vrnila v Slovenijo. Ali že razmišljata o zaroki in poroki, pa pove: "To se bo zgodilo v vsakem primeru, ampak še ne vem, kdaj (smeh). Bomo videli."

Njun dom bo tako za zdaj na Švedskem, težko pa je napovedati, kaj bo, še pravi Maja. "Zaenkrat sva oba tukaj in nameravava tukaj ostati, ker nama zelo ustreza evropsko okolje in ne ameriško. Za potrebe dela in glasbenega ustvarjanja pa bova verjetno oba veliko na poti."

Komentarjev 2
  • samsvojmojster 09:52 17.marec 2014.

    who cares!

  • 4krogci 09:11 17.marec 2014.

    Ko je karijera v zatonu pa hitro bogato se poročit pa se vlačit po rumenih časopisih ;)