Magazin > VIP
30 ogledov

Poroka bo zdaj na Havajih

Zaljubljenca se bosta poročila oktobra. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po večkratnih ugibanjih, kje si bosta obljubila večno zvestobo, je lokacija poroke Russlla Branda in Katy Perry končno znana.

Britanski komik Russell Brand je decembra lani po treh mesecih zveze zaprosil pevko Katy Perry za roko. Takrat sta bila na popotovanju po Indiji, kjer naj bi odštekani par načrtoval tudi poroko. Govorilo se je tudi o Tajski in Veliki Britaniji, a zdaj je potrjeno – poroka bo na Havajih, na otoku Mauiju, in sicer oktobra letos.

Katy je celo priznala, da sta si celo leto izmišljevala možne lokacije poroke, samo zato, da bi prikrila prave načrte za Havaje.

Med povabljenci so nekdanji zvezdnik skupine Oasis Noel Gallagher, pevka Rihanna in britanski komik David Walliams s soprogo, manekenko Laro Stone.

Havaji pa so očitno zelo priljubljena destinacija mladoporočencev. Pred dobrima dvema tednoma sta tam usodni da dahnila igralca Megan Fox in Brian Austin Green, ki sta bila zaročena kar dvakrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.