Magazin > VIP
22 ogledov

Poroka Jessice Simpson odpovedana?

Jessica Simpson Flynet
Zveza Jessice Simpson in njenega zaročenca Erica Johnsona se krha. Poleg tega naj bi za nedoločen čas odložila poroko.

Skoraj enoletna zaroka Jessice Simpson s postavnim Ericom Johnsonom naj bi bila pod vprašajem. Poroko, ki je bila napovedana za 11. novembra, naj bi prestavila za nedoločen čas.

"To bi moral biti najbolj radosten čas v Jessicinem življenju, namesto tega pa je nesrečna," je povedal neimenovani družinski prijatelj. "Z Ericom enostavno nista srečna skupaj in odločila sta se odložiti poroko." Njuni prijatelji tudi zatrjujejo, da je zveza obsojena na propad, medtem pa naj bi bili Jessicini straši, Tina in Joe, zaskrbljeni, da bo končala kot njena mlajša sestra Ashlee – samohranilka z otrokom iz razpadle družine.

Govorice o njeni nosečnosti so se razmahnile, potem ko se je Jessica v prvih dneh oktobra pojavila v losangeleškem baru bolj okrogla kot kdajkoli. Na žalost pa svetlolaso zvezdnico že pestijo nihanja v razpoloženju in se zaradi tega spravlja nad zaročenca. "Jessica joče, in ko jo poskuša potolažiti, ga odrine proč ter mu reče, da noče, da se jo dotika." In čeprav sta se nazadnje v javnosti pojavila z velikimi nasmeški na obrazih, vir zatrjuje: "V javnosti si nadevata pogumen obraz, vendar zveza razpada."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.