Magazin > VIP
35 ogledov

Poroka, ločitev in zopet poroka

Žurnal24 main
Ameriška pevka Pink in njen bivši mož Carey Hart sta se odločila, da bosta obnovila zaobljubi. Pravzaprav se bosta znova poročila.

Pink in Carey se imata še vedno rada. © Flynet/JLP

 
Glasbenica Alecia Moore - Pink in motociklist Carey Hart sta se poročila februarja leta 2008. Zdaj pa znova načrtujeta skromno in zasebno poroko, s katero bosta okronala njuno ljubezensko razmerje. Poroka se bo najverjetneje odvijala kar v njuni hiši v Malibuju, prisotni pa bodo zgolj družinski člani in najbližji prijatelji.

Pink in Carey sta se spoznala leta 2001 na športni prireditvi. Vse od takrat sta bila par. Leta 2003 sta se za kratek čas razšla, 2006 pa sta se v Kostariki poročila. Po treh letih sta medijem sporočila, da se sporazumno ločujeta.

Tudi po ločitvi sta ohranila prijateljski odnos, saj sta gojila obojestransko spoštovanje. Nedavno pa je Carey priznal, da ju njuno razmerje napredovalo v romanco in se trudita reševati težave, zaradi katerih sta se razšla. Njun prijatelj je pojasnil, da sta srečna, kadar preživljata skupne trenutke. "Razšla sta se zaradi neusklajevanja prenatrpanih urnikov, saj se oba trudita vsak na svojem področju," je še dodal. Očitno sta morala nekaj časa preživeti ločeno, da sta spoznala, kako zelo se imata rada.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.