Magazin > VIP
29353 ogledov

Poroka na 1. pogled: Matevž med snemanji na zmenek vabil to znano Slovenko

To trdi Maša ...

Med Meri in Matevžem je v šovu Poroka na prvi pogled prišlo do konflikta. Maša je imela na obisku prijateljice in Meri je prišlo na uho, da je eno od njih Matevž povabil v njuno stanovanje. On je to zanikal in razložil, da jim je le rekel, naj se z Mašo dogovorijo, če želijo priti. "Izpade pa tako, kot da si jih povabil," mu je na to odgovorila Meri. "Čudno, da bi se neka ženska kar tako povabila k nam. To mi smrdi," je v kamero dejala sumničava Meri. "Rekel bi, da rada igra žrtev. Tako ji je bolj udobno," pa je Merijine dvome vanj pokomentiral Matevž.

anja rijavec | Avtor: Planet TV Planet TV
Še boljšo zgodbo je Maša povedala v družbi prijateljic, ki jih je sicer spoznala med snemanjem šova Sanjski moški. Lepotička trdi, da je Matevž, Mašin prvi mož, na zmenek povabil njeno znanko, ki jo je spoznal na njuni poroki. "Ne vem, kakšen je odnos z Meri, a on piše moji svatinji in jo je nekaj dni nazaj vabil ven. On je pisal Anji." Hana je bila šokirana, saj tudi ona pozna Anjo. Gre za Anjo Rijavec (na zgornji fotografiji skrajno levo), ki smo jo prav tako spoznali v šovu Sanjski moški. "Grozno mi je za Meri, glede na to, da delata na odnosu. Vsaj en teden bi lahko še zdržal, pa bi ji nato pisal, če gresta ven," je dopisovanje še pokomentirala Maša. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.