Magazin > VIP
2631 ogledov

Poroka na 1. pogled: Nevesta razkrila, da je bila žrtev posilstva

poroka na prvi pogled, Jerneja Ropas Planet TV
Jerneja spregovorila o težki preizkušnji.

4. marca se začne nova sezona priljubljenega šova Poroka na prvi pogled, v katerem bo sorodno dušo iskala tudi Jerneja Ropas, 31-letnica z Vranskega.

Jerneja je diplomirana ekonomistka, trenutno pa dela v trgovini. Njeni konjički so fitnes, vodene vadbe, hoja v hribe, tek, branje, rolanje, druženje s prijatelji in družino, adrenalinski podvigi, vrtičkanje, družbena omrežja, zdrava prehrana in osebna rast. Prihaja iz velike povezane družine, zato bi si tudi sama želela svojih otrok ob predpostavki, da spozna pravega partnerja. Pri partnerstvu sta ji najpomembnejša komunikacija in sprejemanje kompromisov ter da se oba trudita za uspešno zvezo. Na vprašanje, česa pri ženinu, ki ji ga bodo dodelili strokovnjaki Planet TV, ne bo mogla sprejeti, je odgovorila: "Če je manjši od mene in če ne skrbi za svoje telo in fizično pripravljenost. Nesprejemljivo je tudi, če laže, manipulira, je toksičen, narcističen in posesiven."

Spregovorila je tudi o hudi življenjski izkušnji, ki se ji je pripetil pri 16 letih. Jerneja je bila takrat posiljena. "To je močno vplivalo na moje nadaljnje življenje. To izkušnjo sem zaupala fantu, s katerim sem se po tem videvala, vendar ni izkazal razumevanja za mojo stisko. Odrinil me je od sebe in od takrat naprej sem imela težave komurkoli zaupati. Kasneje sem si poiskala strokovno pomoč in konkretno začela delati na sebi," je povedala in dodala: "Najbolj sem ponosna na to, da sem sebe zgradila do te mere, da sem zdaj jaz sposobna pomagati drugim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.