Magazin > VIP
27839 ogledov

Poroka na 1. pogled: S tako neprimernim komentarjem nad nevestine zaobljube

Prav nič kavalirsko ...

V ponedeljkovi oddaji smo dobili še zadnji par - Mašo in Matevža. Poročne zaobljube sta prebrala na čudovitem gradu. Maša je imela veliko za povedati ... Med drugim je izjavila, da je vesela, da je svojega ženina končno spoznala. Poudarila je tudi, da kljub slabim izkušnjam v pravo ljubezen še vedno verjame in da v eksperiment vstopa pripravljena na vse. Prepustila se bo toku, ker ima vse svoj razlog, je še dejala in dodala, da Matevža sprejema z odprtimi rokami. Obljubila mu je tudi, da ne bo ves čas govorila - le 80 odstotkov časa, morda 95, se je pošalila. 

In ravno ta zgovornost Matevžu očitno predstavlja težavo. "Jaz bom za malenkost bolj kratek," je povedal, preden je Maši prebral zaobljube, pozneje v kamero pa dodal: "Vidim, da rada govori. Na momente ima človek rad mir. Upam, da 95 odstotkov gre bolj proti 80 odstotkom."  

No, tudi Mašo na ženinu, s katerim si deli rojstni dan, kar precej stvari moti, med drugim ji je premlad in premajhen in tudi nad tem, da je še študent, ki živi pri starših, ni najbolj navdušena. 

Komentarjev 4
  • Avatar pantani
    pantani 13:44 28.februar 2023.

    Ubogi tisti, ki to gledajo!!!

  • usagichan 10:36 28.februar 2023.

    V kakšno obleko se je pa zabubila? Nobene estetike. Pa pokrila se z glomazno vlečko in predolgimi lasnimi vložki, pa kičast mejkap okoli oči. Vse to je pa bila še dodatna teža na njej, glede na to da tudi ona nima višine.

  • Decko 10:32 28.februar 2023.

    Ta je za psihiarijo ne poroko