Magazin > VIP
41642 ogledov

Poroka na prvi pogled: "Je bolano ljubosumen. Potrebuje terapijo."

Na Vlasto in Roka gleda kritično.

V novem delu komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman pridružila igralka Urška Vučak Markež. Ta je imela o Roku in Vlasti marsikaj za povedati ... Za razliko od drugih komentatorjev je bila do njune zveze kritična. Rok se ji namreč zdi sumljiv ...

Ko je Špela pripomnila, da sta najbolj stabilen par, je Urška vskočila in izjavila: "Sta najbolj nevaren par." 

"Tole je le navzven. On njo pritegne, zato ona to vozi na tako prefinjen način ... To je oddaja. On se zadržuje. Za moje pojme je on "bolano" ljubosumen. To ni normalno. Potrebuje terapijo. On njo privlači, čeprav ona deluje kot močna ženska, ki si tega ne bi dovolila. Ne vem ... Ta odnos se mi zdi najbolj nevaren," je razložila in dodala: "Mi vidimo en del."

Urška je tudi prepričana, da je Vlasta bolj zainteresirana za Roka kot Rok zanjo. "On bi imel eno, ki izgleda. Vseeno mu je, če ima Vlasto ali koga drugega," je bila ostra. Naša igralka je poleg tega povedala, da dvomi, da bo kateri od parov ostal skupaj. To velja tudi za Roka in Vlasto, ki imata največji potencial. "Rok in Vlasta bi lahko poskusila. Zanima pa me, kako dolgo bo zdržala oziroma kdaj bo imela jajca, da bo šla stran od njega, ko bo videla, da to ni to. On ne bo šel. On se bo, ko ne bo več kamer, pokazal v pravi luči," je za konec povedala.

Komentarjev 2
  • Interceptor 20:50 21.april 2023.

    Vsak, ki gleda ta umotvor potrebuje terapijo, predvsem masažno in čustveno.

  • Grof 09:02 21.april 2023.

    Tapravi zajček in zajkli sp v komisiji, ma ne ga srat, da nam vrtijo tr debile, ker ……