Magazin > VIP
25286 ogledov

Poroka na prvi pogled: Konec za ta dva para, Matevž presenetil z izjavami

Padle prve odločitve!

Šov Poroka na prvi pogled se zaključuje. Dva para sta že sporočila svojo odločitev. Prva sta bila Blaž in Tina, ki sta se odločila, da bosta ostala le prijatelja. 

Preden sta sporočila svojo odločitev, sta prebrala pismo, ki sta ga napisala drug za drugega. "Od prvega trenutka, ko sva spregovorila, sva se oba zavedala, da bo to, če ne kaj drugega, zraslo v eno noro prijateljstvo," je svoj govor začela Tina, ki pravi, da ji niti za trenutek ni žal, da je to izkušnjo doživela z njim. "Veš, da sem iz eksperimenta večkrat želela izstopiti zaradi osebnih težav in hvaležna sem, da si mi stal ob strani. /.../ Zame si naredil ogromno. Žal mi je, da si me spoznal v trenutku slabosti in me nisi spoznal v luči, kot bi si zaslužil. Si krasna oseba in zaslužiš si žensko, ki te bo resnično ljubila. /.../ Vedi, da bom zate tukaj vedno kot prijateljica." Blaža so njene besede ganile. "Pripravljen sem se bil prepustiti eksperimentu, da naju odpelje v neznano, vendar si kmalu med naju postavila zid, za katerega ne vem, zakaj je nastal. Trudil sem se, da bi splezal čezenj, ampak sem dobil občutek, da postaja še večji. /.../ Morda si kdaj dobila občutek, da te ne spoštujem, a to je zadnja stvari, ki bi si jo želel," je povedal Blaž in se ji opravičil za zadnji izpad. "Kljub vsemu nama je uspelo zgraditi prijateljstvo, ki ga ne želim zavreči," je še dejal in dodal, da si želi, da bi se v prihodnosti še kdaj podružila.

poroka na prvi pogled, meri | Avtor: Planet TV Planet TV
Enako odločitev sta sprejela Meri in Matevž. "Moj začetek eksperimenta je bil katastrofa. Že od prej so moji zidovi visoki, a jih je situacija z mojim bivšim možem še ojačala. Hvaležna sem, da so nas zamenjali. S skupnimi močmi sva podirala zidake in si dala priložnost. /.../ Moram te pohvaliti za tvoje potrpljenje in razumevanje. Cenim, da sem bila ob tebi lahko to, kar sem, da me nisi obsojal ali me poskušal spremeniti. Bilo je veliko lepih trenutkov, a žal tudi kakšen manj prijeten. /.../ Na tej poti sem se veliko naučila o sebi. Delati moram na svoji eksplozivnosti. /.../Čutim, da iz moje strani iskrica ni preskočila," je svojemu soprogu povedala Meri. "Merijina zaobljuba me je kar malo presenetila. Nisem vedel, da ima Meri tudi ta del v sebi ... Da zna kaj povedati. Oziroma dati iz sebe kakšno čustvo. Lepo je povedala. Vesel sem. Zanimivo je bilo tudi to, da je povedala, da naj se včasih bolj postavim zase. Prav ima. Morda me je malo ganilo. Zadovoljen sem s tem, kar je napisala," pa je njene besede pokomentiral Matevž. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.