Magazin > VIP
2796 ogledov

Poroka na prvi pogled: Konec za ta par?

poroka na prvi pogled, Irena Martinjak, Rudi, Marjetka Planet TV
S tem je Rudi dokazal, da z njim ni heca.

V včerajšnji epizodi Poroke na prvi pogled se je nadaljevala saga med Rudijem in Marjetko. Večkrat sta poskušala zgladiti spor, a je na dan prihajalo vse več zamer, ki jih nista uspela razrešiti. Rudi je Marjetki očital, da ga je na večerji pred vsemi “porinila v drek”. Njej, ki mu je ves čas očitala, da ima v sebi preveč očetovske figure, pa ni bilo po godu, da se njen zakonec niti enkrat ni vprašal, kako je prišla domov z zabave, saj pri sebi ni imela denarja za taksi. 

Po večerji sta imela še en prepir, vendar je Marjetka v izjavi zatrdila, da hoče Rudija in da “ga ne bo kar tako izpustila”. Nasprotno je Rudi nad njo dvignil roke, saj je povedal: “Nisem prepričan, da bi lahko bilo to to, da bi bila ona mati mojih otrok, ni varnega zaupanja in dvigujem roke.” To, da je mislil resno, je dokazal tudi na ceremoniji, saj je odkril svoj list, na katerem je pisalo, da odhaja. “Odhajam. To pa zato, ker hočem, da mi pokaže, da želi graditi ta odnos in se spremeniti,” je razkril. Malo pred tem mu je pred vsemi zatrdila, da ga zares hoče in se je zanj pripravljena potruditi, zato je bil ta korak zanjo ogromno presenečenje. Ali je med parom zares konec, bomo videli v prihodnje.

Na bojni nogi sta se znašla tudi Katja in Matic, ki Katji očita, da pred drugimi samo igra in si želi, da bi bila takšna tudi, kadar sta sama. Ona je povedala, da se boji prepirov z njim in da se počuti nerazumljeno. “Takemu človeku se ne morem odpreti in zaupati,” je povedala. Po tem, ko sta se spet skregala, je na vrata obesila obvestilo “ne moti”.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 12:57 30.april 2024.

    Vsi zreli za terapijo!!