Magazin > VIP
28655 ogledov

Poroka na prvi pogled: Planet TV le njej ni dal novih oblek

sandi, kate balon, poroka na prvi pogled Planet TV
Pari iz šova Poroka na prvi pogled so bili vedno kot iz škatlice.

danica lončarič | Avtor: Facebook Facebook
Prva sezona ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled je za nami. Strokovnjaki Planet TV so imeli pri enem paru srečno roko - Hajdi in Anže sta ostala skupaj in se že preselila v skupno ljubezensko gnezdece, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

Najbolj zanimiv del šova so bile skupne večerje parov, in to ne le zaradi iskrenih pogovorov, ampak tudi oblačil. Vsi kandidati so bili vedno izjemno lepo urejeni, za kar je poskrbela televizija. "Tistim, ki so po njihovi oceni potrebovali osvežitev, so nato priskrbeli modna oblačila za svečane večerje in ceremonije, nekaterim pa tudi dnevna oblačila za 'prosti čas'," poroča Njena.si. 

Ena od kandidatk pa novih oblačil ni dobila - Danica Lončarič. Pri pregledu njene omare je Planet TV ugotovil, da ima Danica, velika modna navdušenka, dovolj oblači, ki ji lepo pristajajo, zato njihove pomoči ni potrebovala, še piše omenjeni portal.

Gledalcem se je očitno najbolj vtisnila v spomin Daničina modra obleka, ki jo je nosila v finalni oddaji. Ker ji je veliko deklet pisalo, kje jo je mogoče kupiti, se je lepotica odločila za zelo lepo potezo in sporočila, da jo bo nekomu podarila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.