Magazin > VIP
14692 ogledov

Poroka na prvi pogled: Planetova strokovnjakinja ostro okarala Kate

poroka na prvi pogled Planet TV
Strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško je Kate povedala, da je bil njen odnos do moža nespoštljiv.

V šovu Poroka na prvi pogled je bilo na vrsti novo izločanje, še prej pa so ljubezenski strokovnjaki pare dobro izprašali o preteklem tednu.

Kot smo pisali, je Hajdi na večerji znorela, ker si je Kate dopisovala z Anžetom. Najbolj jo je pri tem motilo to, da ji je mož lagal in da se je Kate izmikala.

Kate se je za svoje obnašanje vsem opravičila in dodala, da vsak dela napake. Na vprašanje, zakaj se je dopisovala z Anžetom in Andražem, je Kate povedala, da je bila do poroke srečna, po poroki pa je ta sreča izginila. "Po poroki se je življenje obrnilo na glavo in tega nisem pričakovala," je dejala mama majhnega dečka in še poudarila, da se s Sandijem duhovno ne ujemata. 

"Vse to razumemo in ti lahko pri marsičem prikimamo. A ne glede na to, odločila si se za eksperiment, v katerem si se s Sandijem poročila. Partnerstvo temelji na spoštovanju in odkritem odnosu, ne glede na počutje v odnosu," je na njene besede povedala Milena Pleško, ena od Planetovih ljubezenskih strokovnjakov. Kate ji je odgovorila, da jo je prizadelo, ker ni dobila tistega, kar je pričakovala. "Če bi dobila nekaj drugega, do tega ne bi prišlo," je še pristavila. 

poroka na prvi pogled, kate balon | Avtor: Planet TV Planet TV
Na Milenino vprašanje, kaj je vložila v odnos, je Kate odkrito priznala, da nič, ker se je zaprla vase. "Razumem. Zakaj pa ne spoštovanja?" je vztrajala Pleško, Kate pa je dejala, da Sandija spoštuje, a mu tega ni pokazala. "S tem se ne morem strinjati. Tvoj odnos ni bil spoštljiv," je pogovor s Kate končala strokovnjakinja. 

Sandi je povedal, da se je med večerjo počutil nelagodno in da bo potreboval čas, da bo prevaro oprostil. Kljub temu se je odločil, da ostaja, Kate pa se je odločila za odhod. Ker pa pravila velevajo, da morata biti oba za to, da se eksperiment konča, bo morala Kate vsaj še en teden potrpeti. 

poroka na prvi pogled, sandi | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Dusan12 09:08 14.april 2022.

    Kate, dol gate, nimaš kaj, delaj tisto kar znaš.

  • Avatar pantani
    pantani 07:37 14.april 2022.

    Planetova strokovnjakinja?! ahahhahahahaha...ahahahahhahahha