Magazin > VIP
18053 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sandi izvedel, kaj je za njegovim hrbtom počela Kate

poroka na prvi pogled, Sandi Planet TV
Hajdi je znorela.

Pari so se zbrali na že tretji skupni večerji, na kateri pa je pošteno počilo. Sanela je od Andraža izvedela, da si je s Kate dopisoval in da ji je moral jasno povedati, da z njo ne želi imeti nič, zato je Kate povabila na pogovor. Kar je Kate povedala, jo je šokiralo. Z Andražem se namreč ni dobila le enkrat, ampak dvakrat - od nje je menda dobil tudi masažo ...

Dekletoma se je nato pridružila Hajdi, saj je Kate pisala tudi Anžetu. Kate trdi, da ni bila ona tista, ki je z Anžetom in Andražem začela pogovor, ampak da sta prvi korak naredila fanta, in sicer na skupni večerji. Večkrat je tudi poudarila, da Anžeta Hajdi ni hotela speljati ... Hajdi je ni poslušala. "Videla sem sporočila. Ne bom dovolila, da iz mene delate budalo," je kričala na Kate. 

Trojici sta se nato pridružila še Anže in Katin mož Sandi, ki je od Hajdi izvedel, kaj se je dogajalo za njegovim hrbtom. "To je sramota. Eni smo pošteni in prizemljeni," je povedal razočarano in dodal, da med njima nikoli ne bo več kot le prijateljstvo, saj prevare ne more oprostiti. 

Video: Kako je Hajdi kričala na Kate, si lahko ogledate TUKAJ

Komentarjev 1
  • 4krogci 22:01 13.april 2022.

    Hu da fak si da ime Kate Balon???? Ona kao oh in sploh...dej pejte s skrito kamero v njen masazni salon...se bo marsikaj razjasnilo!! No sej drugače so pa tudi njene gole slike na netu in objavljena telefonska...pa ne samo ...prikaži večo za masaze!! Ah ja pač ženska ki je prsla iz ukrajine tko, da jo je nek obupan tip kupil!